做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
斷正熱狗
唔係做個範就唔好立亂share 啦
呢啲page 一出po 就一石激起千重浪
加埋程班長不嬲燥底開
好難話程班長責任大過啲page
而家仲有個摺埋左
擺明係偽黃扮黃鬥黃
話咩程班長呀妹都有唔岩過咗火無fc屈人藍嘅可以收皮

又想blame the victim? 不如話林鄭挑起送中係唔岩,不過示威者都過咗火,點解唔平心靜氣坐底傾?
梁美芬.......
人地1月係台灣撲口罩空運過黎香港免費派,俾台灣人話賣台灣,俾香港拎唔唔到免費口罩既人又屌佢,佢都仲話明白同體諒,派免費口罩又要道歉

依家拎1張未FC既假圖黎,又俾人屈多次,俾你都攰
打和啦 super
之前死左既手足當無事發生
第一句就想屌佢老味
佢呢隻事唯一做岩嘅野就係自己收皮
做食店都要理埋呢d,最後就會疲於證明而放棄,中共落左好多針係香港,佢地玩一次就無一個身份,要睇路
係,我一直都有同程班長訂糉,到今日訂都唔收錢先,真係好有勇氣同堅持,佢地真係信香港全部都係好人
無深入了解唔敢答實你
我個人觀感就係自大偏激+善於judge同路人
讀者:淋病感染武漢肺炎
台:讀者投稿咋,我哋冇責任

收皮啦有份散播不實資訊同藍絲有咩分別
鬥啦亂傳嘢啦好快就愈嚟愈少人㗎啦
Agger
正啦,黃絲贏哂,黃店玩死埋,番屋企食,食美心算啦
根本成個熱狗都奇奇怪怪咁
小學雞到⋯⋯做錯事道歉都要話係人地問題,待人接物極失敗
「阿斯特嘉」先前唔少本土派有share, 堂主都有
唔敢講係100%熱狗
阿囝搵老豆老母仲要開poll問
「大家討唔討厭冇證據嘅捉鬼」

做咩唔開多個poll問埋
「大家討唔討厭出冇FC過嘅post老屈人」同「做錯嘢應唔應該賴三賴四」?
程班長黃到金唔會成疑架啦
六月一開波就有幫手,
乜Q 野經濟差都唔 Q 關事

台灣人點會明我地有堆共諜分化撚,
比人屈佢撐國民黨就一定火。

佢自己私人 acc 日日鬧台灣 d 仆街國民黨親共。
著就正常既。

識班長班人就一定爆食既,
但如果比班分化撚成功,
佢地心灰的話,

真香港人就一定係蝕底。
大家諗下有乜計救亡啦。
鬥黃唔洗睇內容,拉
上個禮拜又係講台灣嘢出事
經過咗今次武漢肺炎咁多個國家啲人「相信政府,唔戴」之後,大家知唔知on9同白痴仔係無分國界
香港閪客當然多,因為你接觸香港客多過其他地方嘅客,遇到閪客嘅機會自然多咗
但用字方面真係十分熱狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞