做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
唔夠黃到發金嘅程班長鬥就拎手足條命去比,然後重要想報黑警咁告程班長係工業大廈開食肆
On撚柒鳩
手足條命係佢可以拎出黎比嘅咩,重想告一間黃店。
屌佢老母
程班長個反應又過大
所以咪搞佢哋
前幾次都搞到好大件事
屌你老母,無啦啦俾人屈都唔可以屌番轉頭?
仲要同人嘈
搞到成件事好小學雞
每人都有自己既底線,屈佢係國民黨線眼係過咗佢既底線,因為佢祖先就係228的愛害者,咁樣易唔易d明?
比人屈喎大佬。人哋成間店喺度,鳩噏嗰班人就無名無姓,屈完人唔駛本。你仲嚟怪被屈嗰個大反應
兩邊都唔識收 屈人嘅唔認真道歉 被屈嘅唔接受要追擊落去
根本就唔洗理

個篇咁樣既POST文純粹為大家引戰

引到戰個班友咪開心囉
又係拎自己既道德標準去諗對方
唔係個個都可以咁理性
當程班長做左咁多野仲要俾同路人攻擊係幾咁難受
我發覺我上fb搵唔到果個19 page
係咪藏頭露尾得咁緊要
畀人屈完原來係要接受仲要唔可以出聲?
得饒人處且饒人
你一係要求道歉 一係就出律師書告 台灣最興咁
嘈落去對只會令件事發酵
admin果到咪又係唔明
跟本佢地覺得呢件小事無關痛癢
少個同路人仲有千千萬萬個
黃色批鬥圈就有
呢啲時候咪要靠自己判斷囉,人地一句就信到十足十嘅話不如自己用少少時間做吓research 跟手幫人澄清啦
澄清我記錯,對相信過我依個Post既講對唔住先,因為佢Del咗Page Fack Check唔到。依個Post 並唔係阿斯特嘉出,而係一個叫既贊助比錢Page出既,咁啱佢又彈出黎先記得。

近排Facebook多咗好多依啲贊助出位又話自己中立,但又藍既Page,Followers唔多。以下為參考List

無人唔俾出聲嘈落去
要埋d疑似熱狗page tg group 跪地道歉
知唔知件事已經好難睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞