做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
小學雞
係呀~ 不過佢哋點都係唔會錯
熱狗真係收嗲啦,分化到宇宙大爆炸都唔會課金俾你哋旅行抗共,方舟何時出發?
係呀,你見到邊隻狗呀?等我幫你報上老豆搵仔先
被引用回覆
米露
• 1h
係啦 大家黃既咪互批下
批下又少間黃店
批下又少個手足
得自己一個最清高
因為個grp有管理員比人拉左就一定做乜都唔割 一定啱
最好最後鬥到個個都比狗拉過 跳閘 有案底 有被性侵過先算真手足

如果呢啲先係黃圈留返你班手足慢慢玩
薄荷梳打
• 59m
咁小一間黃店又唔洗死,小一個手足又唔洗死

仲講咩齊上齊落,唔齊都唔洗死既?

仆街! 一個都不能小丫!!
我覺得台灣人未必好了解香港生態圈
正如好多香港人都唔太了解盟友台灣咁

香港本土黃店比人屈藍都會心灰意冷
但佢地冇放棄繼續堅持
某程度因為大家都覺得自己係同一個民族
比人話兩句都唔忍心掉低自己屋企

唔係話台灣店主啲咩
只係佢地台灣本土都好多野煩
可以做到咁支持香港都算係咁
Exactly
係咪唔記得轉account
兩個分化撚同時出現
#自行判斷
反正佢地班人都成日批鬥黃色經濟圈
會出依d post完全唔意外
程班長如果當佢地係黃絲既話我諗佢地會嬲
跟住佢地一陣又要去D咩苦主大聯盟圍爐
即係啲19 channel 其實係藍底?
你自己咪完美示範咗一次 鳩up係唔洗撚鳩佢
你呢啲魚毛鳩up兩句 我又唔會少忽肉 更加唔會改到我立場
佢係著緊商譽嘅求其出份聲明 話清者自清 諸如此類咪得囉
話要什麼顏色都不再是了係做乜鳩
門檻咁高 不了
呢單野我都記得
終於有個正常啲嘅人 唔係一嚟就想屈毛
啱,我係分化撚
你要我揀同情手足定黃店,我一定揀手足
大家仲記唔記得黃色經濟圈只係支線,但一個武漢肺炎就搞到大家覺得黃色經濟圈===抗爭
而家再睇其實似熱狗 都唔係咩好嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞