做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
正啊
你控制唔到對家點做
對家亦永遠唔會停手
屌又鬥黃
按照讀者投稿邏輯嚟睇,係
佢自己關閉咗專頁。
終於都到程班長
都算係一個認證
「受害人」有指責係藍絲分化
手足係最偉大,黃店點解唔讓下手足要搞大佢?
手足永遠是對的
吓,手足係最偉大㗎喎,黃店算得係啲咩?
就算有得fact check都可以照屈,手足話咗係投稿就唔關手足事,手足永遠是對的
個問題係門口相係真但跟本冇果張圖,拼接到咁假既圖都仲放出黎當真料報

係咪同路人要玩互相傷害先?
之前見過佢一啲post,係喺連登左抄右抄,抄人哋啲comment然後合成一個post,好on9 慘得過有人睇
不如開個campaign 借力打力
班喪屍三毛攻擊邊間
就懲罰邊間
真心,FC左先放料,黃絲黃店就唔洗俾藍絲玩殘互打一Round,2邊都灰9左為乜呢
報哨都要有圖同時地人,要要求嫁
希望讀者報料都要同樣要求,同批鬥黃絲就唔好亂做

捉鬼鬥黃自傷3千
diu,fc左先la下次
就算人地台灣人真係撐國民黨或者貼支𣄃,又關你香港人閪事咩,投國民黨有成三成八架弱智
垃圾page
又係呢班痴線佬
熱狗facebook page
得幾千like
嗰條 “作者” 好撚流
之前唔知講納粹定咩配撚錯圖都唔知
心諗,屌你唔識就咪撚講歷史啦,亂鳩咁嚟想用情感勒索
熱狗facebook page真係好鐘意用埋d古古怪怪名
依個呢?雖然唔係佢post,但佢有份share,依加依然繼續咁樣講嘢
其實細心睇佢呢個reply 都係無道歉,只係話會改善同有疚意,同埋接受受害者的道歉,其實都係高姿態
不過anyway 而家最應該做係多d支持程班長,如果佢地真係因為咁而離開香港,係黃圈既損失
仲要之前未fc就
其實個admin屋企3個衫架冇事麻? follow個channel聽呢d真心好得閒咩?
好多呢啲濕鳩channel嘅admin其實都唔係想發放資訊,而係享受嗰種講完可以動員班忠心follower嘅權力欲,好撚痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞