做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
https://www.facebook.com/yes158/posts/1309980719212351

程班長台灣美食
11小時 ·
這三個粉絲專頁毀我名譽,毀我商譽,在此截圖交給顧問律師。

限你們1個鐘頭內,公開道歉!

以上帝之名:
我的手這輩子從沒摸過國民黨黨旗,也不知道什麼是台灣共和國;「阿囡搵老豆老母,阿斯嘉特、日不落的巨人」為什麼要這樣攻擊我?

這張有關我店的照片是他們在我粉絲專頁裡的截圖。不是親自拍攝的。
在香港10年,我程班長是什麼樣的人還會被質疑?真的讓自己心痛!

程班長

做咩要逼程班長一定要支持「台灣共和國」、掛「台灣共和國國旗」,仲要老屈程班長「掛國民黨旗」、係「國民黨線眼」
似有藍屍搞搞震

D 19 page on9完未
逐個搞,繼續鬥黃啦
Agger擺明係藍屍
明白程班長既就自然會明,5毛共狗又係諗住用呢d on9招數玩分化
唔fact check就拎出黎鬥黃?
傻閪藍屍想抹黑

程班長黃到金 驚閪你
我覺得有機會係台灣啲未嚟過香港嘅深綠小朋友搞事,然後啲濕鳩page又跟風起舞

在佢哋眼中連中華民國國旗都係「國民黨旗幟」,仲要逼人哋掛「台灣共和國國旗」……
已經比佢哋講到話如果唔信我嘅話可以走啦

唔係驚唔驚嘅問題 係咁樣俾人侮辱好撚冇癮嘅問題
人地上一轉連登已經睇到晒你地d弱點係咩
而家興鬥黃咪照吹風
唉 that’s why fact check is important
其實一路都有好多奇奇怪怪嘅page出現,可能我孤陋寡聞,但阿斯嘉特又係咩來頭?
哦 關我撚事?
聽日就去食程班長
好明顯共產黨搵五毛黎鬥黃
程班長點會唔黃....白痴
共產黨啲分化技
張圖明明唔見有旗?
係咪一句讀者投稿就大晒
呢幾個page聽都未聽過
Agger
回帶

雖然我知台灣現時國旗有爭議
條友係咪覺得用現有台灣國旗見到左上角個藍底白太陽=國民黨
借位post行動post,thx。
簡單可以互相自保既聯網。

好多俾人深夜捉既人解救方法
https://lih.kg/1966076
阿囝搵老豆老母唔係不嬲有架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞