做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
國民黨228受害者被話係國民黨線眼
唔知點講 仆街啦 咩撚垃圾channel
呢個唔係道歉 只係有疚意 慰問同承諾會改善咋
又關燈咩事?依家係有人有組織特登撩緊
呢單又是幾時的野?
多謝黃衛兵或者五毛令香港損失咗一間黃到金嘅黃店。
岩岩程班長出Post
我都想知佢到底係咩派,或者佢係自成一派?
上面有人話佢係熱狗、熱狗又話佢唔係熱狗係黃衛兵、佢自己又話黃色批鬥圈黃精神病陣營,究竟做乜鳩
「一票不投熱普城」呢句野已經入左血入左骨,幾年都冇變過
same here
個個咩野「阿囝搵老豆老母」gp真係第一次聽,係我孤陋寡聞定點,
我淨係識「老豆搵囝」咋
仲有個個阿嘉斯特咩鳩,睇D語氣已經覺得似熱狗,係呢個post睇左陣發現原來真係
要求阿仔搵老豆老母同阿斯嘉特立即向程班長道歉!
接受唔到就對方成功咗
佢咁講即係熱狗做
真係好煩
之前上過去兩次都冇開

下星期去買外賣支持吓先
今次已經唔關set高定低事
總有位入

【國際戰線,靠你支持!】
頂住人民幣,對抗大外宣

為美國醫護捐贈醫療物資 [尚欠4萬]
https://charity.gofundme.com/o/en/campaign/masks-empowerment-campaign

美國人權基金會成立「香港專案小組」[尚欠19萬]
https://hrf-hk-desk.funraise.org/

【登記選民,請即行動!】
https://hk2020.vote/

借位

仲阿嘉斯特?
分化完你地,燒到走圍都係火
拍拍籮柚就走,睇下你地鬼打鬼啦
而最好笑係無咩人屌佢老作
宜家個個都屌阿仔搵老豆老母?
爭咩,講到尾大家都係黃衛兵

阿仔搵老豆老母都唔知個啲人就真係⋯⋯
其實大家都心火盛左⋯
一邊未FC就PO,柒左仲要企硬左一陣先收皮(最新個post都歉歉地)
一邊雖然係受害者,但都係未FC就話人地係藍絲又實在係講唔過去
mickey mouse:打和啦super

PS 班長又慘啲,原來係228受害家庭
希望佢快啲下左啲火佢⋯
同情手足同支持黃店可以同時進行
咁所謂「手足」亂咁冤枉黃店 係咪應該要改善先?

打完殘體之後靜靜雞改po當冇事發生
真係難以想像程班長佢地一家有幾嬲,
身為228受害者家屬但比人老屈係國民黨線眼。
代入香港去諗就即係等於:阿爺當年比黑警掟落樓被自殺,若干年後而家話個孫係黑警的線眼,幫手混入民間做臥底咁。

個種屈辱同痛心係無法承受。
大家快D去程班長fb同佢地道個歉/留言支持下啦,
一陣人地真係心灰意冷離開香港 /___\
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞