做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
走啦,又係到扮極端分化撚
個channel都叫好啲
個page啲語氣 仲要惡人先告狀
仲要話自己俾人屌啦 以後唔理黃圈野blablabla

明明自己柒在先其他人睇唔過眼 好正常
拎住讀者投稿嚟做免責聲明真係on9
呢啲野好心fact check 下先啦
真係想post 咪直接去問程班長 連埋回應一齊post 囉
兩邊都on99
因為本土(獨派)都會屌泛民同部份腦賤黃c.
但熱狗就連獨派都屌埋,講野以為高人一等但有陣酸臭味。
比人屈藍真係好心灰,如果我比人屈係何妖會痴左線
投稿果啲料最低限度都要加句讀者自行判斷啦
同國難X金差唔多
佢哋做得嘢多梗係啱曬
屌返轉頭話係藍絲行徑就計捉鬼
講多兩句就開始鬥黄
佢哋係啱曬嘅
個枝係台灣獨立旗喎唔係咩..
佢係有加句自行判斷嘅 但唔係免死金牌囉
分化撚
咁深綠果邊係覺得有問題嘅
黨國不分,轉型正義呀
啱呀,佢地全世界最黃乜都啱,應該咁臭串

真係好on9
蔡婆到今日都未改國號架。唔係食香港人血饅頭佢輸左啦,佢好命係對手仲柒。
讀者投稿表示係,大家自行判斷。

不過真係有激進臺獨派覺得中華民國軍全部都係敵人,長期批鬥中華民國軍。講到臺獨成功之後就要炒曬所有現役軍人魷魚
大支那膠
建國個班全部係英雄黎,北伐完就打日本仔再打共產黨,有血有淚架,無佢地中華民國食屎啦。至於現役個班就打份工,勁多細作,蔣委員長死不冥目。
咁如果真係有加,未發現炒車之前都無問題嘅,始終呢d page如果多人投稿下下要fc都難
但知道炒左車都唔肯道歉就真係好撚差囉篇野係你個channel到發你就有責任架啦
好難話唔接受呢個做法
否則各區哨站就變咗差唔多日日放Fake news
今日呢區有人大叫,聽日嗰區又有黑警上門,但比較多係區議員跟完發現食炸糊(雖然有啲係有真料)

有時有啲野唔講出黎就拎唔到料FC
第一個反就係美國佬,第二中華民國先係正統做乜要改。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞