做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
程班長店主一向好心但易俾客恰,佢個妹會係fb出post幫阿哥話惡客。Fb講野串d果個就係阿妹

阿妹出post話要同囡搵老豆老母channel道歉,但仲要俾人串態度差,後尾程班長del左post,因為班長認為佢阿妹其實無需道歉,錯不在阿妹

呢個channel admin已經上晒腦
成日發表偉論
印象中已經唔係第一次開黃營火
痴線,又將幾單唔關事野撈埋黎講
走就真係中計啦
可能攰姐
呢期日日有人玩野
一時敏感一時激動左唔出奇
唔使下下講到咁盡呀嘛
今次擺明仔搵老豆柒先喎
係啦 大家黃既咪互批下
批下又少間黃店
批下又少個手足
得自己一個最清高
因為個grp有管理員比人拉左就一定做乜都唔割 一定啱
最好最後鬥到個個都比狗拉過 跳閘 有案底 有被性侵過先算真手足

如果呢啲先係黃圈留返你班手足慢慢玩
分化機器全面進場
大家要提防
繼續食
張圖我揾極都見唔到有旗
但其實冇掛,張門口相跟本冇張野 俾人老作仲要大把人信能左
你比人話支持梁美芬你都燥啦
擺明熱狗同囝搵老豆柒wor
都係嗰味啦
扮黃然後玩分化針對
你以為程班長好似連登仔咁日日上網fc黃藍捉鬼?
你搞佢佢仲會懷疑係藍咪即係人地仲信我地囉

理性討論咪先撩者賤,屈同路人個個要出黎道歉囉
但最應該抽出黎捽個個係件疑似熱狗
大家明將黃店門檻set到咁高有咩問題未?
並唔係會令啲舖頭好難成為黃店
而係會令黃店疲於證明自己係黃
嗰種疲勞感先係最致命
TG入咗好多群同channel 但呢度一個都冇入到
Agger
邊度有盲撐?我只係唔鍾意程班長多過條Channel啫
程班長反送中之前似足個踩港撚,日日話香港客點點點,係今次咁好野轉咗黃,算係咁啦
不過佢而家都係Facebook話唔想做黃店
我特地去咗兩個頻道睇,程班長阿妹又真係扯過火話屌佢阿哥嘅係藍絲,主動打泥漿摔角。

但「阿囝搵」幫助虛假資訊散播之後,又唔肯接受人道歉又係做乜經個頻道出文就唔關班管理員事?定係我誤會咗嗰個唔計頻道係計討論區?仲要屌返人捉鬼係咩玩法?

所以佢理解唔到班 熱狗 嘅套路
人地無義務捲入香港政治鬥爭嘅

但都咁出力

至少去人地fb 鼓勵支持下
又係熱狗搞事屌你老母
熱狗唔會認自己係黃

成撚日批鬥黃營
直頭何妖
連程班長都批鬥 好人有限
唔理你真黃定偽黃 不如收收皮先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞