做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
熱狗正仆街
一早就要滅党啦

都唔撚知點解仲有人信永續基本法
喺香港做好人好難
話人個妹燥其實知唔知啲人個個都欺善怕惡 有著數就拎 覺得人地幫係老馮應份
藍又攻黃又批 真係熱臉貼冷屁股
程班長理佢已經係中計,其實佢哋做左咁多野,大家有目共睹,會唔會因為兩個造謠,就黃色變藍色

佢地目的就係要激嬲,你越激動,越多動作,佢哋就越高興,越能夠幫佢地散播謠言

who fucking care
屈得咁低莊
而家風氣:
本身黃就話佢偽黃
本身唔黃屈都要屈到佢黃
其實兩邊咪係度鬥黃
兩邊都係一開口就屌人藍絲

不過我今次寧願企阿囝搵老豆老母嗰邊
程班長未有反送中之前日撚日玩「碰瓷營銷」(Sorry搵唔到個更加好嘅詞語),遲早爆單咁嘅野
阿囝搵老豆老母話晒上年7月到而家㩒住班藍絲,開Channel開到有Admin被捕,無可能係藍,最多係不完美要改善
程班長直頭係盲撚,屈藍,用多30秒睇條Channel都知咩事要走嘅自便,黃店少佢一間唔會死
中共而家玩每日打一黃。越出名越打
老豆搵仔友台囉
成日互相share 野
今次好明顯係佢地未FC就post出黎啦
做人應該係咁架嘛
罷明假相,程班長1月至今做既野都發自真心幫香港人,一張假圖迫到人地話唔做黃店怕左黃絲,何苦為難同路人?
柒撚到
程班長一開波仲貼Facebook Message話阿囝搵老豆老母係藍絲Channel添
打和啦Super
果個"老豆教囝影相" 個admin勁有問題... 家陣無啦啦屈人地係國民黨的線眼, 人地火係應該架喎. 仲要話人地道歉唔夠真誠/唔夠黃, 咩料?? 真心痴線. 如果程班長因為呢件事咁樣離去, 絕對係香港人損失囉
上面都話少一間黃店洗死咩
對家繼續用呢招都係咁既態度
大家可以繼續做港豬lu
如果你話要計邊個付出得多=岩咁冇得講

但依家係admin未fc就出po屈鳩人
人地要對質仲屌返人轉頭

但始作俑者始終個疑似熱狗個page
擺明有計劃等香港一放長假就郁手
唔該大家見到就還拖幫下口
你最後個句真係多左
食開都知佢地燥底但真心企香港人呢邊
有咩誤會講清楚咪算
叫人走會唔會過份左
你都痴撚線,而家明屈程班長都有得撐
吓,幾樣野溝埋一碟黎講?
柒咗仲盲撐?

經營手法係一件事
阿囝搵老豆老母有功勞係一件事
程班長所謂屈藍又一件事

你叫程班長用30秒睇果個攻擊佢嘅channel, 不如叫個channel開火前用30秒睇清個對象先
Pish
港畜真係抵撚死,全世界咁多個國家都唔應該幫香港,成班都畜牲食碗面反碗底
咁程班長咪又係無FC就話人係藍咁搞法兩邊理性討論就無乜可能啦,上連登講嘅話都係睇大家鍾意邊一邊,我買程班長贏
遲撚早基隆茶餐廳都比人屈係藍店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞