做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
但好多人都唔知呢個行為

而做生意亦唔想理呢啲嘢
你食屎啦,港獨派黎架,個page已經成日屌陳雲,你有冇睇調架!死開d啦屌你老母!
分化L已經成功左,黃圈再鬥黃真係收得皮
就係呢個搞事 「仔搵⋯」已經道歉左
真係on99
程班長一直都支持蔡英文喎 印象中佢仲有飛返去投票
點會係共匪呀 條友一定無留意開程班長啦
其實就咁上佢Facebook page 望下都知啦
佢係同所有員工一齊飛返去投票
有睇開佢facebook就會明白佢真係好有心
明明件事就完,
On9 admin唔關事但衝出黎做又撻番著
又一為私怨
程班長無謂回應咁多啦
同五毛一樣回嚟浪費時間
佢哋志在搞破壞
唔係影響聲譽或者同食物質素有關嘅
選擇性回應少少算啦
屌你老母做咩撚野事 程班長都批鬥
其實程班長黃到金,唔明佢死頂d咩,攻擊人地用字真係好小學雞...
成單野都On撚鳩
求其幾個濕鳩page 鳩up 又要咁上心 又話脫黃又乜乜柒柒 on撚9
咁樣就改變到個立場 姐係一開始都唔係真心黃
好行唔送 最好快撚啲去撐警 我食少一間
點唔心淡 比藍絲都話算
而且同隊明老屈
一句讀者投稿鬥黃都出街
解釋埋都唔del post
仲串77 明串暗串出曬
乜撚都係熱狗,屌陳雲果陣就手足,出事就變熱狗,港獨派真係笑撚死人
blame the victim
又一隻扑得
你試吓無啦啦有人話你係何妖fans 你會點
特登幾日唔開 自己同員工都翻去投要
https://www.facebook.com/behotdogmyfriend2/

仲要開埋呢d垃圾怨婦閪page
廢事屌你,自己去程班長fb 由舊年6月開始睇

定係你半夜開工出黎帶風向鬥黃呀
我估咋,自行判斷
食左大半年
從來無見過國民黨旗
亂咁屈人
係未無人記得程班長幫人撲左百幾盒口罩返黎
仲要比人屌?

人地賣麵咋
由未有黃藍店開始
已經比文匯報屌緊
比食環搞佢工廈牌照
照樣貼到成個門口都係文宣啊!

今日去完仲見到佢有個經濟支持被捕手足的計劃
批鬥完自己人未啊?
成班垃圾page賴讀者投稿
又唔見屈穎研投稿你又擺佢篇文?
是鳩旦問一個去過的人都知成件事老屈
擺廿三條街站班廢老又唔撚搞
係度搞同路人
屌你老母臭化閪
分化撚成日開工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞