做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
越係打壓越要幫襯多啲
痴揀線 乜嘢“黃不是這樣當的”
幾時有套準則出現?係咪要考個試合格埋先可以叫做黃
我話俾大家聽
我個人對黃店既門檻係
只要你鋪頭貼一張文宣(唔係就咁香港人加油, 因為會食哂兩邊)
你夠膽貼 我就夠膽食
當然 你唔好貼係櫈底
貼係我望到大家都望到既地方

黃色經濟圈我係超低門檻
如果大家真係set到門檻好高 咁樣好難吸引更多鋪頭轉黃

當然 間鋪頭貼滿哂文宣 連豬pepe 又有願榮光音樂 聆聲咁就更加好 相信大家都會更加like
push
你係撚嘢吖?admin 責任係要fack check, 放完假消息唔撤回仲屌鳩人
五毛block 得
如果因為佢地唔道歉而害左程班長
佢地要負少左間黃店既責任

呢個時勢咪鬥黃,黃店好需要我地支持架
學晒連登衰野

我地香港人真係冇興趣鬥藍定鬥綠,唔好再比五毛分化啦。

Cls貼枝國旗就話人共諜,個間諜話你知你係間諜。
青天白日旗同青天白日滿地紅旗係唔同
食多幾次程班長先
我係男....
你唔好咁啦.....
老老實實啦,轉貼果個都用腦諗下啦,黃店嘅作用係對黃果班一種心靈安慰,一買一賣,你受佢果套手法咪去幫襯,完全唔明係度查家宅有咩意思。

仲要台灣政治環境點樣到唔到你班香港人黎判斷?佢係台灣藍係綠係唔關我地事,最重要人地係香港係撐港人撐手足。我就完全唔信冇藍營人士係撐黃。

遲下駛唔駛分埋美國人係撐trump定拜登去一齊批判?

貼果個on9,分享果個係無腦
宜家攪到程班長心灰意冷
對方已經成功左
希望真係有人可以同佢解釋下宜家黃店輪住比人攪係件咩回事
間間大既黃店都比人起晒全家底黎攪
我地除左所有黃店都盲撐唔去攻擊先有機會贏
制造對立 分化係中共最愛用既維權技倆

最大例子可見於倒台邊緣

激發起貧富間的鬥爭 發起階級革命

又將貧富的鬥爭引導至最明白中共惡毒的知識份子

為維護政權犧牲無數性命,無盡歷史文化,源遠流長既知識都在所不計

史稱文化大革命

將來不斷會出現鬥黃 小事化大 無限提升要求

千奇唔好奇怪

中共攻擊已經開始左好耐

你無可能阻止,去同佢消耗,去捉鬼

可以做既係堅定自己

唔好比佢炒起熱度
攪到宜家程班長話要退出黃色經濟圈
咁易中計既喂
除咗on9無嘢好講

仲有,雖然程班長認錯channel ,但佢地台灣人又唔清楚認錯好正常,佢地啲channel名又好似差唔多咁,我最睇唔過眼最後嗰段,『可是你又在這裡批鬥同路人』,dllm明明係你地啲channel亂咁share嘢去玩批鬥先然後又屌返人轉頭,同班芝麻人有乜分別,當自己誰大誰惡誰正確呀?

拿有份share㗎,我就無老屈啦
不如出動起底組起晒呢班分化撚出黎啦⋯

龍門單野又係咁
屌你老母
搞鳩程班長
日日食程班長
咩都未搞清楚又話人係工廈乜乜乜
屌咩,呢招拎嚟對付燉湯仔㗎
用係自己人身上做乜鳩

他們不是第一次做仆街野
前日先屌完蔡英文賣口罩比歐美
是咪想幫國民黨做打手?

咁你唔鬧埋渣哥 水門 call4van
呢幾間都一齊屌龍門喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞