做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
最慘係仔搵老豆老母無FC就幫對家出料...去一次店鋪就fc到真假都無做到
做緊外賣啦,
重有急凍包
佢哋道歉咗 係另一個page死唔認錯
屌點解而家咁鳩多奇撚怪怪嘅page
乜鳩阿斯嘉特,北歐心科學啲friend?
乜撚野台灣共和國
所以黃圈咪經營得好辛苦
鬥下又少一間 跟住又無所謂
之前有巴打真係講得好岩 齊上齊落口號黎架姐
要做出黎真係得啖笑
依個page之前咪老屈人講TG攝氏1000度

人地講華氏
希望大家多d fc先出料,程班長真係黃到金,咁樣傷害同路人黃店...
其實係所有黃店黃絲TG俾1個藍絲讀者既投稿玩左1晚,再亂放讀者投稿唔FC,玩鬥黃

死既全部只係自己人
仲有 #自行判斷
真係好乞人憎
熱狗收中共錢搞分化不嬲唔係新聞
係,台灣人講人情味,同香港人講錢講訂係真係唔同

所以俾同路人攻擊番自己,傷害加倍,會心攻擊黎
程班長日日自己 fb 屌國民黨,

十足十我日日地屌民建聯
比人屈鴆你餐廳有 何已元 Poster
點會唔著呀 😬
但點同台灣人解釋「熱狗」呢個concept?
你上程班長個page,仲有一個channel一齊攻擊緊程班長...
你地呢D channel admin唔好鬥程班長啦...
冇大台係咁
又藍屍滲透
又有私怨撚

總之好復雜,但愈麻煩,對家最開心
同埋,上面嘅係少數人嘅因怨,行動
而咁令全部人,多數人方向受損
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞