做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
本黎想比like,唔小心禁錯咗。Sorry
你話係黃之鋒呢啲有頭有面嘅屈鳩你 對你有實際影響嘅就話姐
唔係佢發脾發到話要改變立場咁撚有趣 我都唔知佢比人屈啦
樓上個個都話唔知嗰幾個19 page page 乜頭乜路 就知根本就無影響
仲有「作者」都開始黎料
分熱狗好易,關鍵時刻屌獨派就係熱狗
真心係度鬥黃鬥到最後自己圍威喂,值得咩
啱呀,成班人仲聲大夾惡咁,係人無啦啦比人屈都會嬲啦,班友亂post同share嘢,求其打句『自行fc』就想撇除關係屌你個頻道有幾千人follow,唔多亦唔算少,正常人都知會有一定影響力,成件事最應該道歉嘅係依兩個channel 嘅人
已經封鎖左上面幾條分化撚,一係扮極端黃,一係就真心批鬥黃
班人仲聲大夾惡咁,好L嘔心同好影衰我地
屌一句自行fc就話唔關佢地事,唔係佢地post但都有幫手share囉,咁都關事
係呀 捉鬼係好多前線心灰呀 但唔代表佢地唔會再出去 你估佢地係你班柒碌咩
你點樣解讀到我容忍鬥黃? 我諗我冇喺鬥黃呢樣野上面喺度表達過意見
其實根本單野就唔關鬥黃事 而家係佢比人屈藍喎師兄
大家有潛質開幾個ac入save hk潛伏
我都覺
一句人地報料就推到一乾二淨
我自己追曬睇完都嬲,佢妹嬲好正常
有人覺得係本土化左就係本土化左
無必要再攞住個中華道統 歷史包袱
因為唔關佢地事
更甚者係話自己係台灣人 不是華人 不是中国人
同hong kong is not china 香港人非中国人 亦非中国香港人同理
咁樣諗可能好啲
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E9%9D%92%E5%A4%A9%E7%99%BD%E6%97%A5%E6%97%97

咁中華民國海軍旗同國民黨旗一樣,唔通又話海軍係國民黨咩。
今次真係仔搵老豆佢地柒
自己少少資料蒐集都無做人地投乜就出乜
程班長都算係有名氣嘅黃店啦稍為有投入過少少黃圈都唔會唔知掛
就算好似龍門咁係有爭議嘅都會發酵一輪唔會係單單一個人講就算啦
咁撚大個channel炒左車少少承擔都無明明admin要負好大責任但又推哂落去讀者投稿四隻字到大佬呀咪撚癲啦,明明簡單一句道歉就得又要死要臉死撐自己無錯
唔好話程班長,我對呢個大channel嘅處理手法都好撚失望啦
場運動咁搞真係比自己人搞死
唔止係批唔批鬥嘅問題,仲有係啲死人態度有咩都屌左人先唔認錯嘅性格
掛青天白日滿地紅有乜撚野問題
所以咪覺得佢地好仆街,仲要明明係佢地玩捉鬼批鬥先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞