做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
你喜歡 你要上身你嘅事
無啦啦被代表然後屌晒全部黃 同路人 甚至香港人?
要道歉嘅只有當初屈嘅人
但依家個Channel懶係自己黃就大晒喎,Sorry都唔講聲。
不分化 不批鬥 不捉鬼嘅原則下,個Channel完全犯晒。
咁幫邊邊
完全唔係同路人所爲
成棟工廈唔只佢一間黃店
係咪想全部黃店攬炒!?
件事難睇在有一個不明來歷嘅post ,post咗啲得把口冇實際證據嘅嘢去指責別人,人哋會嬲會反擊仲畀班人話

成件事好似中共趙立堅喺twitter話肺炎病毒係美國帶去中國,一樣冇證據9up
一邊廂班友笑9中共,但呢個不明來歷嘅post就有班友信到十足,個個走去質疑victim

吓吓搞同路人(睇你當唔當啦),搞到人哋心灰意冷,最後邊個最開心?
有無方法要求始作俑者正正經道歉?
否則只會沒完沒了 連登呢度嘈餐懵 有咩意思
如何你比黑警打
然後其他黑警講
關警察撚事?個人行為不代表我
要你去搵返果個冇委任證冇樣冇人性既黑警出黎自己解決
你點諗?
你搵到出黎先講啦
咁似世衛果 d 我是台灣人系列粉紅文
香港人又唔係紀律部隊 佢哋係行共同責任制
屌 講完就拍籮柚走咗去
啲人話嗰個係藍鳳凰㗎嘛 如果佢連Facebook都delete咗嘅話咁冇啦
咁tg group admin可能要食呢隻鑊了
家下黑警係唔洗負責任制
你要香港人學佢地?
咪下下拋香港人個朵出嚟 唔該
仲要攞黑警比
我無責怪程班長嘅意思
諗下點完咗單野好過吧
好多台灣深綠小朋友都好支持香港
唔好中分化計

搵仔不嬲都鐘意share台灣既民國撚都channel既野
全撚部國民黨支持者(日咩不落巨人果d呀

不果hurt到香港黃店 抵畀人屌
一句投稿冇可疑 哈
即係你要唔認係香港人咪冇事囉
人地係台灣人
咁我地係佢眼中就係香港人
唔係香港人唔通係支那大劣人?
你要咁割左佢啦唔認香港人就唔關你事架啦
唔好做到仲樣袬過黑警啦
頭先,程班長出post,
入邊成班熱狗留言話黃絲點點點
一句讀者投稿就免晒所有責任,成件事有圖上網一查上Facebook一Check就知係真定假,係唔係同路人既野,唔理三七廿一就Post / Forward.依家又唔係黑警落地太趕,收唔到Signal上唔到網,咁都唔做,意見多元化唔代表可以扭曲事實。
係,又一班熱狗見件事越炒越大就如獲至寶咁。
I see
真係國民黨支持者

睇下程班長過去幾個月既po已經知道人地黃到金啦
仲要被人搞左唔少次
比著係我都灰鳩啦
阿斯嘉特個page咪係高級五毛雞,當你屌鳩佢啲野亂鳩咁寫,佢就會block你兼公審埋你,個page係青雞開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞