做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
俾人屈到咁 但要繼續俾佢鬧 對方又卸責任 正常人都會燥啦
成日搞鳩程班長做乜撚……支共好驚港台聯手咩?

五毛出現了
而家有人要你揀咩?自己set個假對立
拎個大方向就自己發揮 程班長俾人屈就隻字不提
根本就係選舉前夕針對黃店,打擊黃經圈同埋減少黃店宣傳侯選人!Facebook 而家極多疑似熱狗出沒
有冇高人諗到點化解批鬥法?定係要大量黃扮藍批鬥用疫情抹黑?
成班on9 見人講野唔啱聽就係五毛
其實見到呢啲批鬥post, 一係無視,一係屌鬼批鬥個位,唔好跟風,再俾人咁分化下,加上中國肺炎,淺黃只會越來越少。

Wally 單嘢跟本人地無必要交代,只係過客。 同埋佢過度表態話,香港政府唔會俾佢入境。佢唔係藍就得。
依家先懷疑
除咗成人po,批鬥就係第二種熱門po
你第二句咪證明咗你第一句有得唔揀咩
呢度大把人以為係Victim就可以為所欲為,幾時同情埋叔一燒
鬥黃撚點都唔夠陳彥霖同周梓樂黃

人地為抗爭連條命都無埋,班鬥黃撚仲生勾勾同人鬥黃
無錯 唔上前線就係藍
今日去食先
有追踪開,係單純遇上系統性五毛,佢哋曾上文匯報頭版

大公文匯疑似曾派記者放蛇影相,看圖作文
你班撚屌咪撚搞到我係得食程班長呀

等撚左好耐先開番
有睇開同食開程班長就知佢黃到發金
又捐錢 又係台灣運口罩黎香港派
我唔理佢係咩旗 佢行為上每次叫投票同其他行為無可能唔係黃到發金

個d 唔FC 亂咁攻擊同路人一定係鬼
就咁話轉載唔FC 呢個不嬲都係藍絲行為
對黃店作出傷害之後不知悔改既態度真係好熱狗
如果真心為黃色經濟圈 又點會鬥黃 都講左成個月

程班長一向都‘過份重視’ 惡意留言同批評
始終台灣人諗野無香港人咁複雜
大家唔想少一間黃店就支持下
FB 留言 or 食野係單上面寫字支持 都會比班長力量
呢d擺撚到明分化post
個on9 page唔係鬼都好撚有問題
一句不代表本台就post?
咁唔通用抽氣扇旗=共匪?
又係d二分on9 concept
我諗起哈利波特比人老屈放黑魔標記
哈利波特原來係佛地魔既人
原來有人開左po 咁我唔開了

武肺未完 抗爭已經自我收皮
哦,自行判斷左,明白哂
似係扮黃果d濕鳩page
阿斯嘉特個page聽都未聽過
係咪啲新開既page?而家直頭search唔到
依家手足放假消息唔係要割,而係要手足吸收教訓下次唔好做,手足做錯唔FC,唔吸收教訓下次又放讀者未FC流料出黎

放完流料唔撒回,仲要個受害人道歉咩玩法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞