做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
咁搞法遲早執笠唔做
而家程班長對黃色經濟圈開始失望
明明佢同佢個妹都係做實事嘅人
唔係間間餐廳比人批鬥都可以企得好硬咁出位
去佢facebook 支持番佢哋好冇? 多啲幫襯佢哋外賣服務好唔好?
你班on9鬥完黃未?

我地要多啲人轉軚!
退一萬步講,就算有好多偽黃,佢地可以帶起個風氣,今黃店成為主流!
對付謠言最好辦法

就係唔好去討論,不推文
乜大爆料擬似都係?
呢兩個page成鳩日share國民黨channek啲洗地嘢知程班長投小英所以搞鳩佢?
呢兩個page成鳩日share國民黨channel啲洗地嘢知程班長投小英所以搞鳩佢?

錯字 自膠
呢單野一定要做返D行動挽救下
俾對面成功一次好快就會有第二單第三單
其他黃店都會有心理陰影
唔係呢個就當左所謂本身道左歉呀
以我理解呢個所謂道歉文係兩邊嘈完一輪之後,程班長個妹唔情願咁道歉先,之後先到呢個channel嘅人唔情願咁道歉喎
算啦,人地上左神枱,氣焰囂張都唔係第一日。
我只能夠話,體諒佢地channel付出,但態度真係可改善。
戇撚鳩講句讀者投稿就推曬所有責任走咩 讀者投稿撐政府撐警察屌鳩抗爭者你又照樣放出嚟呀?
你選擇放邊一樣讀者投稿出嚟已經證明咗你個專業嘅立場
而家就證明咗你三個page編輯思維垃圾 推卸責任
我而家懷疑呢三個page先係鬼 從來叫人自我證明呢種技倆玩得最叻嘅都係共產黨
如果大家都想幫程班長,唔該要坐言起行,你可以上佢fb留言支持,你可以去tg group逼admin道歉,你有好多嘢可以做,係連登大嗌好嬲好嬲,大嗌"兒登仔又鬥黃鬥到人地心灰意冷啦!!"係無意義
同意,要趁呢次好好同程班長以至其他被誤會的手足/同路人道歉,重整下大家士氣,避免內鬥再繼續漫延落去
用番佢哋嘅思維 呢幾隻全部都係鬼
今次真係聞到雨革後期既味道

程班長都鬥
唔可以自然明 要出聲講 放喺心入面程班長係唔會知道
越來越覺得如果唔清理班熱狗
特地會俾佢地搞死
佢地跟本就係鬼
真心淨係睇過老豆搵仔,呢幾個咩嚟
我而家讀者投稿 嗰三個page admin日日奶習近平屎眼 全部都係鬼嚟嘅 絕對係藍屍
青山派真係有好多不知名衛星page
製造輿論帶風向呢方面佢地真係有一手
不過專用嚟批鬥自己人
push
push
一向都係啦

我地由舊年捱到今日,靠不分化不割席。如果鬥黃鬥出位,就同當年雨革一樣結局

當年就係鬥勇武,結果迫走班淺黃中立
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞