做咩又搞程班長……

824 回覆
455 Like 11 Dislike
我開始懷疑鬥黃同屌人鬥黃嘅都係五毛
屌你老母乜柒都話鬥黃
屌柒都屌一餐
你就咁一個路人比人屈都咁嬲啦
樓上仲有條on9痴L線 話自己唔係批鬥...
個門檻條件要加埋比人屈完唔可以嬲要堅持信念,香港就係大把呢啲西客 大大聲話食少間喎 你以為你係大客比好多錢人賺?真係同啲大陸人話要不是大陸人消費你們香港完蛋一樣

講真人地台灣人 你地香港點關人鬼事咩
佢見到唔公義心痛你班後生心痛香港人
唔理咩顏色都係有良知有愛心既人啦

台灣今次武肺受國際關注係咪因為批鬥?
香港想打國際戰線想多啲外國人關注靠呢啲on9周圍辣火頭...我諗到我死嗰日都無光復香港
追下Post先啦
原Channel本身就道咗歉,認咗柒,但又走多條更加細嘅Channel繼續屌
程班長嗰邊本身都有,但後尾就換咗個人話要退出黃圈,話個原Channel係「所謂黃絲」
假架喎嗰幾個page
fact check下先出野啦屌你
程班長就算未反送中之前都已經黃啦
砌鳩人生豬肉一句自行判斷就想算數
呢個世界真係乜人都有
請定義「出名嘅黃店」
普通討論黃店嘅話我見多講龍門光榮,好少見有人專登提程班長
我一樣可以話條Channel好出名,但上面就係有好多人話唔識
乜鳩台灣共和國
不過我都同意要延遲出
批下批下就得番黃既鍵盤戰士 冷氣軍師
到時你網上抗爭埋其他人果份嚕
國民黨都好多派系啦,掛之旗都可以話係華獨線眼㗎

寧化飛灰 不作浮塵 光復香港 時代革命
打得書面語多都唔方正常
完全認同 仲要程班長道歉 先幫佢跟進 咩channel admin黎架
同埋其實多人sub既Channel報哨好多都要埋圖fc先出料
最近根本就日日係度搵人屌
有啲唔係話屌得好錯,但日日用曬啲精力去屌啲無謂人...

屌完淺黃,又屌無顏色,之後又屌流學生,依次更加唔知做乜鳩...我極懷疑係比人分化緊...OK,好可能係對家做嘢,預咗,唔緊要...但成班人跟住一齊屌...都唔緊要喇當大家屋企無嘢做...咁柒得閒但又唔見屌藍色嘅力大咗喎....比人帶風向帶到不知所喟
唔出名既仲死啦 比個channel傳一傳
咩生意都唔洗做
唔名出名無人會幫佢平反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞