最近睇緊邊套韓劇 【11】

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
無追開韓劇因為愛的迫降先入坑短時間追左大量
因為迫降先識萬福同志先入為主左
女二係靚身材又好,不過好似無咩主角相
因為個醫生friend妒忌心?
pinocchio我覺得唔係咁差
係愛情成份無w咁重
比較集中係講記者個到
重睇完名不虛傳
金亞中
Pinocchio +1
雖然情情塔塔情節無W咁多 但都好sweet
帶出黎個訊息都好正
佢之前做救救我2 最後變左痴線牧師
套套都派膠

而家咁型棍一時我都接受唔到
推竊聽員
啲女friend 個個葡萄佢想佢死

得個少女 係忠心
認同 靚但冇壓場女一感
我無睇愛的迫降 上套睇佢係我的大叔 又係做呢啲偷食角色 好岩佢喎
熱血司祭好睇喎
開頭幾集可能有少少悶
但去到後來就會幾精彩
套戲好多演員都好正
長頭髮張龍
btw, 同如實陳述有啲配角一樣

劇 名 : 友情契約 계약우정
播 送 : 韓國KBS
類 型 : KBS月火劇
首 播 : 2020年04月06日
時 間 : 每週一、二晚韓國時間9點30分各播放一集
原 作 : 權娜度《友情契約》
導 演 : 權惠智
編 劇 : 金柱萬
主 演 : 李新英、申承浩、金素慧、 吳熙俊、閔都凞、趙怡賢 等
集 數 : 8集
簡 介 :《友情契約》(韓語:계약우정),為韓國KBS 2TV於2020年4月6日起播出的月火連續劇,由《國標舞女孩》的權惠智導演與金柱萬作家合作打造。此劇改編自同名網路漫畫,講述沒有存在感的平凡高中生燦洪因為偶然寫的一首詩,與被稱為暴力分子的敦赫結下了「契約友情」的故事。

呢套我會開
終於尋日睇晒前年套 「陽光先生」
第1集同大結局 尤其大結局係幾幾幾好睇

至於中間啲故事好唔好睇就見仁見智 第17/8集到22集呢幾集我覺得啲劇情暴走晒 又有啲 中槍死唔去、男3牽強地安排個女人愛上佢等故事係有少少為攝時間而無幫助推退故事發展嘅內容

而18集之前除咗女1同男123嘅似是而非嘅談情戲份我就覺得拖慢咗去講
呢套正啊 好沉重好細膩
有冇人睇緊一半的一半
李屍朝鮮
驅魔神醫
依套好似有少少悶
驅魔神醫正唔正
都2年前
純粹睇丁海寅
蔡秀彬好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞