最近睇緊邊套韓劇 【11】

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
阿女又唔見咗
呢兩個禮拜好煎熬
邊到有得睇?YouTube 搵唔到
Hi Bye mama今晚播咗特輯
富豪今集好正 入戲肉
我啱啱係睇直播
TVN ig有預告
幾點有得睇夫妻
呢套野係睇iu同佢d衫,故事普通
入左IU坑, 可以同睇我的大叔
不過係sad 劇
UI係我的大叔裡面好結局 唔sad
成套戲都sad
你地講完 即刻一日追左6集 好陰沉
好鍾意嗰種陰沉氣氛

4日追完成套 好多位都喊左 最後至安終於過到正常生活 感動到 唉iu坑又入深左
而家先睇我的大叔

超好睇

結局大叔見至安果隻笑真係解放左
一直無睇韓劇 呢排日日都要留係屋企 睇netflix睇到無野好睇 有朋友推德魯納 係我繼李屍第二套睇既韓劇 跟住就到前幾日巴打推既大叔
想iu快d出新劇
係netflix 睇唔係最後兩集個更新時間,我以為14集已完
今星期先有
《The King:永遠的君主》,為韓國SBS於2020年4月17日起播出的金土連續劇,由《太陽的後裔》、《雲畫的月光》的白尚勳、《請輸入檢索詞WWW》的鄭志賢導演執導,及曾打造《繼承者們》、《太陽的後裔》、《孤單又燦爛的神-鬼怪》、《陽光先生》等多部人氣劇集的金銀淑作家撰寫劇本。 維基百科

開播時間: 2020 年 4 月 17 日

集數: 16

語言: 韓語

類型: Sageuk, 奇幻電影, 愛情片

呢套下星期上啦
陽光先生都睇到同類編劇啲弱點,我睇我又會睇到新呢一套嘅唔合理(叫bug?)?劇情
睇金高銀,佢好似鬼怪到依家先有劇上,好耐無見佢
去呢幾年有每年一套電影。
希望今次係一個成熟嘅人設
*
好緊張
想睇 男女主我都勁中意
追Memorist睇到第6集
個人暫時覺得好睇過如實同無人知曉
yes, 我最初睇佢就係一套情色電影,當年覺得佢做個學生妹做得幾好又夠放,後來佢做鬼怪又係做學生妹就覺得有d做作,今次終於唔做學生妹,好想睇佢做成點。
不過又係穿越,希望有d新意啦
講開陽光先生,先唔講父女戀,男女主頭幾集成日用手 遮住半邊面試探對方好on9囉,所以睇左幾集都棄左
我覺得開始到中段3分2都算唔差,但18集打後嘅集數19集起劇情大暴走
睇咗第一集無淚交鋒,劇情都好中二病下
同埋啲打鬥真係睇到勁尷尬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞