最近睇緊邊套韓劇 【11】

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
一開始覺得男主同朴有天撞樣有啲入唔到戲
後尾發現男主啲戲唔錯 帶咗我入戲了
大長今
無人知曉都好好睇又係查案,不過 無人知曉 365 同memorist好似都唔係好高收視,唔通d呀豬媽唔鍾意
唔一定要加愛情原素落去,本身又唔係愛情劇
有睇當你沉睡,明明佢做配角同客串都好地地,一做男主角就
洙媽睇入屋劇多,我追緊嘅 「結過一次了」 收視係同台迷理劇「快過來」20倍
1.x% vs 24.x%
楓林網封咗艇
用住gimy睇
http://www.gimyvod.com/
佢以前啲戲要有奶媽睇住 今次一冇奶媽就失皮
其實入錯經理人公司?但做男二啲劇佢啲角色火設又好正常 我覺得佢應該演多啲陽光男孩嘅角色會啱佢演
角色
丁海寅D劇好似一向麻麻地好睇??
佢啲戲要有奶媽睇住 今次一冇奶媽就收皮
其實入錯經理人公司?但做男二啲劇佢啲角色火設又好正常 我覺得佢應該演多啲陽光男孩嘅角色會啱佢演
角色

3x歲仲繼續演男孩
好睇呀 開頭好多人都話好慢 但想睇朴敏英所以都開 睇睇下都覺得幾好睇
唔奇 仲有演員經常演高中生同大學生 都30幾歲

我的ID是江南美人 劇裡面好多演員都過30歲

丁演海個樣笑係好睇好多
我自己都幾中意如實陳述
再係咁演呢d愛情劇應該會悶 因為d人已經睇慣咗 覺得無乜新鮮感 希望佢可以演下反派或者好似機智的監獄生活嗰種角色咁會比較有新鮮感
那個男人的記憶法堅好睇
自問睇過極多韓劇
但係好少愛情劇每集都有刺激位
今晚繼續live
岩岩一次過追哂2季檢法男女,好撚正,女主角第2季存在感仲低過第1季,真係有啲多餘,不過淨係睇白範都夠丁
開波睇幾搞笑,但係劇情麻麻,後半段都係睇男主開無雙,不過動作場面唔錯,整體還可以
依套好冷門,第一次見人講,徐仁國真係好撚正
記憶法收視升到上5.4%

不過今晚撞醫生 keep到5%已經好好
無人知曉好睇咩
我睇左10幾集覺得節奏好慢同無緊張氣氛幾悶下
memorist暫時覺得都ok好睇
me too
覺得好多演員都做得唔錯
同埋有啲反轉反轉嘅劇情好正
自己幾鍾意個終極boss演員
哈哈

想問下大家點睇秘密森林
嚟緊好似出2
值得睇番1嗎?
有冇人有睇戀愛未遂 宜家啲web drama越黎越好睇

仲有冇邊套網劇好睇?
呢期水木劇好撚慘
輸哂俾醫生 搞到星期四收視低過星期三
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞