最近睇緊邊套韓劇 【11】

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
估唔到大家對The K2幾好評價
一開始係幾正 但之後啲劇情愈來愈奇怪/唔合理
可謂高開低走
不過我本身係為咗睇允兒 睇完覺得宋允兒好好戲
泡菜國要告都可以告,可惜跪共

台灣可能係多咗播劇app都有啲關係

希望台灣一雞死一雞鳴啦
無用架,邊個告支那都會輸,支那政府會搞返你轉頭原告變被告,支那偷劇偷左咁多年都無人敢出聲,泡菜就算鳩數啦
365逆轉命運每集個節奏保持得幾好
每集節奏都咁緊湊 每集都留到懸念引人追
劇本+人設好垃圾
但主演嗰啲全部都鍾意 包括隻白貓
好多位唔明導演點解要允兒咁演
食公仔麵跳舞嗰幕on9到仆街
明明其他劇允兒一直都冇咩問題
後期劇本差到廢時屌
天氣好其實劇情比想像中好喎
係喎,無留意到得12集(24)
好好睇
其實個故事好完整好多伏筆
而家開始慢慢收伏筆
same但後尾發覺男主越睇越正
想問丁海寅套一半的一半係咪真係cut集數?啱啱睇ig話cut到得12集而唔係16集唔知會唔會係因為韓國嗰邊嘅收視唔太好所以cut劇情係就係慢左啲但我覺得未至於要cut集數
好好睇最新嗰集停係嗰個位真係好頂癮
係呀
一到男二D戲即刻飛
都唔知佢搞咩 集集都係發火同妒忌
Cut哂佢D戲仲好啦
到第6集男主都未放低哂初戀
睇完都唔知自己睇左咩
咁 好啱男1人設。鐘意女2連女2結咗婚都呆位住想女2嘅回憶
認真其實我覺得女二個角色都好多餘 我完全係睇唔明到懷疑人生男二好似集集都無笑過 好抑鬱
智秀係女2咩?
真正既女2日日喺度唔知做咩
其實成套劇好多位可以cut左佢
緊湊一D收視先會好
12集真係唔係壞事
男2真係cut左成個角色都冇所謂
第6集男主先畀女主單戀佢
真係唔知駛唔駛單戀到第11集
男主係鍾意女主就講啦
都唔知佢想點?放極都放唔低智秀
但又叫女主唔好放棄單戀佢
Cut左男二同女二都冇問題
男二比男主更放唔低智秀
其實男二有一日知道男主既存在又如何
智秀都死左啦
就算智秀以前鍾意男主又如何 更何況智秀應該冇鍾意過男主
但男二集集喺度猜忌 猜忌個死左既人 有咩意思啫
開波追緊 那個男人的記憶法 停唔到了
我一早就睇唔明套劇男主角咁長情同痴情,點樣可以鐘意到女主角…

如果人設係咁,根本同女主角就算有發展都好快會散(正常人推斷)

所以我好早就棄咗,同期轉去追365逆運命運
追緊亡途覓雪
好想同秀智瘋狂做愛
講真啦 成套劇都係靠丁海寅個顏值同佢把好撚好聽嘅聲線先撐得起成套劇 劇情黎講真係好悶 如果唔係丁仔我相信第三四集個收視都應該會低過1%
丁海寅D劇好似一向麻麻地好睇??
男主個人設真係好唔吸引
其實去到第6集都未ready接受新戀情
所以仲叫女主繼續單戀佢 真係好自私
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞