最近睇緊邊套韓劇 【11】

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
神劇
Healer K2 奇怪的搭檔ok
請融化我吧好難頂
Abyss要忽略個setting 特別係啲衰人
淨睇我同朴寶英都ok嘅
正常水平 不過有啲拖
我之前係為趙寅成睇
男女主未一齊前好睇 一齊之後不了
呢套翻拍歐美劇。咁韓劇以前都會存呢一類老公出軌,老婆復仇嘅類型。但呢幾年都唔多見
唔識講,睇完頭兩集都知唔掂,但快過來收視仲比呢套差,未見快過來提早完結
快過來本身就12集
Can’t agree more,佢d戲真係唔得
佢可唔可以做番下軍人,警察再唔係試下消防,律師,醫生,檢控,法官之類角色,為民請命,查下殺人案,懲罰腐敗政權,財閥之類叫做有d突破
所以得靚仔靚女係無用,都要劇情好睇
365 逆轉EP6

認同 融化睇左3集棄左 另外個3套都唔錯
近呢幾年,我都未見過無線電視台劇集收視有比快過來更差 我未見過
其實呢一排無線電視台劇集收視都好一般 回到最差一年2015年咁 連365逆轉劇情唔差嘅卡劇收視都唔高 好奇怪
悶唔悶
我都想睇丁海寅 但係佢拍親啲劇個節奏都好慢
之前春夜又係
佢做親主角啲劇都麻麻 我都覺得佢唔好再拍愛情劇好啲
機智的監獄生活入面表現唔差喎
我第一集就棄,第一集都可以拍到咁悶真係有難度
Hi Bye Mama 近來好多好評
我都覺得入面某啲情節係催淚 拍得好嘅
但成套劇黎講個節奏太慢 唔太得
好似去到成五六集先同啲朋友重逢番咁

套劇以一集黎講
基本上就係四十分鐘無聊劇情 加廿分鐘高質催淚戲
每一集之間 甚至一集內啲情節都無乜鋪排
所以搞到個催淚情節差咁啲咁
李聖經算唔算 收視毒藥魔咒
Netflix條trailer幾好睇
喬妹好靚
Cut左一半既一半
主要佢地似兄妹多過情侶
2收視好好喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞