最近睇緊邊套韓劇 【11】

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
轉睇今生是第一次啦
追開kbs週未劇,覺得自己品味好似呀朱媽
李珉廷真係好靚,完全唔似就四十既人
吳代煥睇完金掌風之後幾鍾意佢,期待有好發揮
今次結過一次了既演員多左好多週末劇生面口,希望會有驚喜。
btw KBS週未劇都捧紅左幾多新星演員,唔知今次呢套又到邊個呢
我睇到第5集,女主真係好好戲狗血劇情佢做都好似高左一層佢又加左D小動作,好入戲
仲有佢好中意用笑黎表達,睇到人
我都覺有機過sky castle,用呢幾集質黎講,但佢16集,集集而架個半鐘,有冇咁多貨賣sky castle都話多幾條支線
睇完OCN 套Watcher
主演有韓石圭 金賢珠同徐康俊
講三個各有故事嘅人聯手查黑警腐敗查大boss
當中大玩心理戰

金賢珠由玻璃鞋睇到而家 仍然好靚!
徐康俊喺套戲入面有發揮 演技幾好
各位睇完金師傅可以追埋呢套
nowe有得免費睇高清
呢套啲劇情好悶下
係中段劇情有少少驚喜無啦啦死老豆同無啦啦記錯個兇手係韓石圭
暫時睇過咁多套懸疑犯罪劇入面呢套算最唔掂個套
夫妻第6集最後又黎個反轉
咁都正常既 唔係點講到16集
但女主唔係同女2老豆秘密交易咩
咁都整唔死男主仲比佢翻到身
又呼應返前面話離婚對女人既害處大過男人
你有開?
我見有李相燁、李珉廷同幾個經常拍迷你劇嘅演員先去開
睇完美麗愛情美好人生就接住開呢套
哦 原來睇開週末劇係接住睇 明白
呢類中篇劇一追要追半年…

結過一次了 幾生活化 我暫時覺得劇裡面兩個阿媽同埋李珉廷表現都唔錯 不過李珉廷七情上面嘅演技好似比較舊派啲 見有時同李相燁嘈交 搶咗李相燁啲戲咁

尋晚嗰集仲有大家姐個仔都有故事畀佢演 我估唔到

至於邊個演完呢套會爆紅 我暫時未睇得出 而且大家姐吳允兒自己個故事劇份仲係少 再者仲一兩個角色未出場? 或者係三妹?

結過一次了 用輕鬆心情去睇都唔錯
請回答1988超好睇!又感人又多笑料!
鬼怪 劉仁娜會唔會太正
觸及真心至正啊
講野語氣軟糯糯 好嗲
個人覺得三流之路好睇過梨泰院
“Weh Weh Weh” (why why why) 三個完全唔同聲調甜到漏
37歲
Hi bye mama第14集真係sad到仆街
喊死我
Btw又冇預告
一開頭完全唔識欣賞佢覺得整容樣唔靚
睇完鬼怪都無乜野睇埋觸及真心就覺得幾正好soft好嗲
吳真心ssi~
有冇人有睇rugal?
套野好似日本啲特攝片,所有野都奇奇怪怪咁,但又講唔出佢奇怪係邊,唔識形容
睇過頭兩集就無睇
可能係網絡漫畫 所以奇怪?
劇情對白動作角色性格全部都好中二
應該唔關網絡漫畫事,梨泰院class都係網絡漫畫改篇(?) 又唔覺會有呢啲問題,定可能套野個題材奇怪,講改造人
呢排係得呢套好睇
梨泰院Class你編劇就係漫畫作家本人 好似話只有少少位改咗 但個結尾都可以咁

今次rugal真係唔知跟唔跟到足漫畫
但兩集畀我感覺男主角改造完 好似無咗為老婆個復仇心同佢劇集情節係有啲奇怪(第1集講改造完訓練比試) 反而頭兩集奸角人設做得好出好搶鏡

依家我周末劇都無開rugal睇
鬼怪係去到後期 李棟旭送佢走個下覺得佢兩個真心唔錯
所以一知道有觸及真心即刻mark低係must watch list
應該會棄
可能睇機智醫生算
巴打有冇睇?同機智監獄有冇得比?機智監獄好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞