最近睇緊邊套韓劇 【11】

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
兵部話佢身體唔適合當兵
咁佢咪繼續接戲拍戲 韓國人咪罵佢扮病

其實拍左兩套戲 未知幾時上
又接左套Netflix既季劇 不過未開始拍
俞承豪同呂珍九啲戲真係唔錯,之前呂珍九套Circle又係好好睇。成為王的男人一人分飾兩角有俾真皇帝個演技嚇親,反而德魯納個角色佢完全冇得發揮。

睇Memorist, 第一次睇李世榮做"女強人"角色,估唔到佢都做得咁好。

呢三個"童星"真係唔錯,可惜兩個男演員矮咗少少
我睇到第五六集咋
自己本身鍾意睇呢類劇就覺得ok
大大隻隻又牛高馬大咁又好難令人相信佢係傷殘
德魯納係睇IU嫁
俞承浩 呂珍九175,176 其實唔算矮,南宮民,李帝勳,宋仲基,丁海寅都係咁上下高,你睇無人知曉個男主角真係矮到一個點,同埋佢地身高應該係真實身高,其他同佢地拍檔d男角聲稱18幾其實同佢地都差唔多平排,咁拍埋尹均相/李光洙到就自作孽啦
啱啱睇完梨泰院Class
我個人覺得好好睇
等緊Hi Bye, mama出新一集嘅同時
有冇邊套好睇可以推介?
機智醫生生活 好睇但唔好開住
一星期一集有排等 等得先好開

那個男人的記憶法
暫時睇應該係會虐嘅愛情劇
另一套愛情劇有朴敏英
天氣好的話我會去找你
機智醫生EP4
仲播緊就無人知曉同memorist
播完就如實陳述
lm

睇完梨泰院之後好似冇咩啱睇
Hyena唔好睇感情線就得
依期d劇都幾弱,我都要睇翻舊
翻睇隧道,發現~偶然遇見的一天個女主都有份做,不過係做路人甲第五個受害者金英子
而家先去到第四集

套劇精唔精彩?我諗住做完先一次過追
呢個星期追返之前個套VIP, 頭一半真係極悶, 2倍Speed都要一邊睇手機一邊追

不過由女主角下定決心要報復開始就劇情突然緊張
暫時四集,有一集著墨太多醫生的日常偏悶之外,呢套好似慢慢講五個醫生死黨嘅關係同各自嘅故事,中間加入醫療場面感人情節、笑料、1988感情元素

我覺得係1988醫生版,只係同1988背景個時代係相反。呢個禮拜先播完3份1,仲要等多2個月先播完。

睇過請回答1988,可以一追
都有365逆轉同機智醫生可以追。
我追埋陽光先生都回頭開 那個男人的記憶法
阿斯達年代記
啱啱先睇金南佶金亞中套名不虛傳
覺得幾好睇 好鐘意條冇第三者嘅loveline
金南佶d戲幾好睇
搞到想開熱血祭司 但成40集
好唔好睇?
40集但每集半個鐘,其實即係20集
我覺得幾好睇,不過頭幾集對住班壞人冇符既時候會睇到個人好抑鬱....當開始一個一個咁解決班人既時候就會睇到好爽。為咗金南佶都值得一睇。
記憶法啲ost 好好聽
啱啱睇完套2019 劇
《春天來了,春天》

如果中意 千里馬超市
或者謗法女主可以一睇

都幾好笑 狗血得來好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞