最近睇緊邊套韓劇 【11】

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
真係要驚就睇 ~客
想笑可以睇下~ 我的鬼神君
呢套正等出第二季
或者好似以前有套韓劇叫49日咁 係返生不過好快又死左
僅此一次的愛情 好好睇
好耐冇試過通宵煲劇

KBS 2TV新月火劇《重生》公開了主海報。

10日公開的《重生》海報中,包含了3名男女在兩次人生中交織在一起的樣子。

劇中,現世人物千鍾範(張基龍飾),鄭世妍(陳世妍飾),金秀赫(李洙赫飾)登場。特別是一人飾演兩角的80年代的人物孔智哲 飾)的模樣重疊,讓人預感到前世與今生的命運將相連。

還有“前世因愛而糾結的今生的緣分”的歌詞和三條紅線圍繞在一起的樣子刺激了觀眾對首播的好奇心。

《重生》是一部生動的在第二次人生中交織的3名男女的命運和復活的神秘愛情劇。該劇即將20日晚10時在韓國首播。

李洙赫好耐無見
hi bye mama ep13

珉貞之前幾集有冇講到已經發現瑜理係復活?
冇 佢只係覺得點解有人可以咁似喻理
唔知最後兩集又好似鋼和知道咁樣去攪喊人呢?
我會鄧瑜理開心,但係對呢套劇失望
見到網上有人同我有類似嘅諗法
我個version係
其實Hi Bye, Mama! 呢句係出自棲旴嘅角度
Hi係指瑜理呢個新媽媽
佢一直認定珉貞係自己Mama, 所以瑜理對棲旴嚟講你係新媽媽, 所以就Hi佢
Bye就係指呢個佢一直認定嘅媽媽
結局有可能係珉貞走, 尋找屬於自己嘅幸福同埋快樂, 所以棲旴就同佢講bye

呢個似乎幾合理 我接受到
係珉貞慘啲
memorist個能力同讀心術小子係咪一樣淨係睇左簡介
如果劇名一早預示咗結局嘅話...
成套劇啲劇情再連戲啲就更好
棲旴同珉貞前期同後期反差有啲大
不過結局點都好, 好心痛珉貞遭遇
佢值得更好, 離婚可能都係一種解脫
笑: 打架吧鬼神
有話要出第二季咩?
真啊 連佢都變番肯拍真係勁開心
點知個故都未諗完
等到我就黎人老珠黃都未等到第二季啊可能
睇左幾集365幾好睇
個feel好似連登講故台啲懸疑故逐個死
珉貞或成為最大受害者
一心一意為個老公 到頭來得個吉
夫妻開新篇章,呢6集真係幾精彩,希望之後KEEP到
夫妻男主原來係我的大叔個和尚,真係睇報導先醒起,太大反差
所有人的謊言有無人講
我記得有套呂珍九做又係講死左翻生追查邊個殺自己,後來又係自己消失。
官方有搞投票 叫觀眾投下一季嘅男女主
同埋個故事setting係08-09應該之後會keep住講佢地大個出黎做野掛
好睇 集集都好緊張 結局
「離一離題」
追緊幾套都到左live
唯有睇等左好耐都未睇嘅與神同行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞