最近睇緊邊套韓劇 【11】

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
梨泰院class好唔好睇 睇左幾集好似悶悶地
咁都得?
全個韓國得佢一個男人咩
頭幾集你都一舨,真係唔好追,後半我睇到屌佢老母
同孫藝珍拍嗰套漂亮姐姐都幾sweet嘅 但其他我就無乜留意你可以睇翻佢幾年前演嗰套blood嘅韓劇 都好可愛
女主係唔係好正呢呢度有人麻麻女主,我覺得佢D係女
未開之前我唔覺得襯,睇睇下有D火花
男主就正,2條女都咁正
咁就唔好睇落去,後面重差,睇第套啦
雖然知道夫妻的世界既劇情,不過我覺得拍得好過美劇
可能因為個小三好正
我麻麻地女主
覺得男主個ex 正好多

加埋女主啲劇一般
對上睇佢係偉大的誘惑者 同埋 李紅果個角色
都覺得佢未係咁好劇 擔得起女主
浪費左金瑟琪

不過睇戲呢啲好個人
我唔中意你可以中意

好似我覺得itaewon class 3-14 集好睇
但有人覺得頭兩集好到一樣
我覺得頭兩集 太多打鬧 我一般般
女主一出場就開始好睇到第14集
真係好正
而家一個星期最期待就係《365》
之後係《memoirist 》
之後係《hyena 》
到《夫妻的世界》
至於 《那男人記憶法》 因為開左 就繼續
Hi bye mama 等完左先睇 唔想喊同太sad 咁等

家陣等緊 the king !!
忍唔住啱啱追埋最新
viu出得好快 吹奏吓本土嘢
小你老母三
屌 呢個po第幾次
次撚次提呢套都有啲on9衝出嚟
ex係正不過why not both
講單戀係悶啲 但我鍾意丁海寅 所以頂得順
經常請食飯的漂亮姐姐好睇啲 sweet到漏
春夜我覺得普通 可能佢同韓志旼有乜cp feel
不過丁海寅真係要考慮下轉型
下下靠呢啲純愛劇都幾易悶 開始審美疲勞
今次無韓志旼孫藝珍呢啲出名女主角 收視即刻麻麻

有睇春夜 覺得好過半之半好多
半之半慢得黎 剪到一忽忽
純愛劇都可以有時唔知劇情講乜
覺得佢做下機智牢房生活 當你沉睡時嗰啲角色幾好

利申 5集棄左
我反而係覺得前面齋講做野好悶可能我偏向sweet 嘅戲份啦 我覺得朴敏英嘅 她的私生活 幾好睇 前幾日先追完 講追星
女主正呀 因為我係EXO-L 所以佢拍我的鄰居是EXO個陣已經識佢 個陣覺得佢麻麻
過咗幾年發現佢成熟咗 啲女人味出曬嚟 靚得嚟戲算唔錯 仲要係96 佢呢個年齡層暫時未有人特別跑得出 佢應該幾有前途
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞