最近睇緊邊套韓劇 【11】

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
覺得都幾好睇 個女主睇唔出50歲
巴打睇到第幾集?
個女主一近睇就睇得出50啦,我細細個已經睇佢做花樣姊姊啦
總係覺得個醫生fd好鬼
點解我覺得個男後生過女主好多
成為王的男人
百日的郎君
Kingdom
七日的王妃
綠豆傳
雲畫的月光
綠豆開頭幾集幾好笑,男主扮女人好搞笑,不過睇左一半無睇落去
佢老豆都係
應該都40幾
2奶呀媽,早幾年睇佢做 陽光姊妹淘都幾ok , 唔見幾年老左咁多,女人一過50就殘得好快
Netflix確定製作喪屍類網漫《現在我們學校》改編的電視劇!大家有沒有期待的主演人選呢?韓劇   
2020年4月13日

最近真的很多漫改劇,這部大家有看過嗎?有沒有期待的人選?

《現在我們學校》講述的是喪屍病毒肆虐的一所高中裡,無路可逃的人們和想要營救他們的人們經歷了無法預測的極端狀況後發生的故事。而《現在我們學校》從2009年開始在Naver Webtoon連載後,就一直在作品中人氣排名首位。

今日(13日),Netflix表示:「與電影《完美的他》的導演李在奎合作,確定以同名Naver Webtoon人氣連載作品《現在我們學校》為基礎製作韓國原創系列。」

李在奎導演曾執導過《茶母》、《貝多芬病毒》、《The King 2 Hearts》和電影《完美的他》,每部作品都掀起熱潮的李在奎導演,也引發了不少期待。而《現在我們學校》將通過Netflix向全世界190多個國家公開。

又一套網漫改篇電視劇
華政睇到車勝元下車就棄咗
呢套正呀,不過拍得黎唔知年尾有無得睇?
九家之書
今日落實 再搵演員 最快第三季開拍? 搞埋後製同CG製作 下年第一季播到?
有排等
正常預先製作嘅韓劇16集 最短都4個月到6個月,但netflix算重金製作,當分幾季,頭季6集都可能拍半年,仲有後期製作,等得嚟都要下年先出到街。反而想知會搵咩後生演員?男團女團嘅成員有冇機會?都幾重點
呢首勁正
坐監嗰個就一定有份㗎啦
不過癲佬應該唔止一個

電單車癲佬一直未出樣
包括n年前想撞ex俾河珍救嗰次
佢老豆似仆街當主播係研究素材啫
廢老應該做唔到癲佬掛
後面都唔錯
利申 綠豆打手
睇完會做張東潤打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞