最近睇緊邊套韓劇 【11】

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
唔係講笑 如果37歲係佢咁正真係無所謂
醫生暫時5集笑位唔係特別多 翊晙係五人中人設睇落比較落觀幽默搞笑嗰一位
我無睇監獄生活 所以無得比較笑位多少
btw 有無人睇左謗法
覺得
不過可能唔係人人接受到
監獄好笑啲 醫生sell友情溫馨類型
但都有啲笑位嘅
高汁 不過啲作法場面好好笑
現實睇到一定忍唔到笑
Youtube 有15集預告
呢套真係諗唔到可以點樣he 希望編劇夠勁
啱啱見到Thanks巴打
好想瑜理留低
呢套拍得唔錯幾好睇,係演會長個位呀叔做得好差,完全交唔到戲,成日傻笑就以為好恐怖
如果係理瑜發夢接唔接受到?
真 我會𨳒編劇老母
唔好咁激動,我話如果,我都希望唔會,但我睇第一集開始就覺得套劇似耀眼,唔好連個尾都似埋
我情願狗血啲都唔想發夢,太膠
耀眼個setting都係好多 荒謬唔合理的事不斷發生,到尾原來係發夢咁就解釋哂所有唔合理的事情
今日完成第三次翻煲既signal
Dllm肯出第二季未 等左5年
呢套係我心中神劇
真係唔知佢拍唔拍,一拖再拖
懷疑編劇唔想破壞第一季既美好
想寧願唔出第二季
個開放式ending勁吊癮
又冇講究竟最後收信號個個係邊個
天啊!!!勁崩潰
但之前話拍又話演員都 度哂期,叫得演員比期就應該寫好劇本啦,點知又唔拍,都唔知想點。
我覺得都算係亞洲神劇 因為論劇情進度節奏真係可以支持到10集無hea場內容 我懷疑係編劇嘅魔力 佢連屍戰朝鮮古裝劇拍到唔無乜悶場
第二季佢好似棄咗,好似放多啲心機!拍李屍朝鮮咁,但應該要還番第二季畀觀眾先啱
還番比我啊金作家
我每次重睇都會起雞皮
第一集精彩到
每個演員啲演技好到癲
雖然李屍都好好睇 但唔好放棄signal啊作家廉
有冇D鬼鬼怪怪嘅韓劇推薦下
岩岩睇完驅醫神醫
netflix面向世界嘛,有乜計
不過連演員連最唔想拍第二季嘅趙震雄都就晒期 仍然唔去拍…
期待心唔好放太重去等會好啲
驅醫神醫 原來個名係?

謗法 睇咗未? 雖然我未時間睇,但好多巴絲話好睇

我以前睇過一套講邪教嘅,凝造嘅氣氛拍得錯 【救救我1】 (第一季)

再要講鬼講怪,要數到比較舊嘅主君的太陽 叫算有啲驚嚇度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞