最近睇緊邊套韓劇 【11】

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
睇完,李屍2,謗法 都好正,
Hi bye MaMa 都好睇 希望唔好爛尾或者發夢收場。

近期重有邊套好睇 ?
365 繼續有水準

而家開左 《千里馬超市》
好好笑 鳩得來又幾好睇 欲罷不能
千里馬真心好笑
幾時開續集

唔知自己睇左啲乜
但又好撚好笑
好認真咁on9
呢套睇左幾集真係頂唔順棄左,我真係笑唔出

我都分左幾次先睇哂 有啲似威基基路線但威基基好笑好多
岩岩睇哂夫妻的世界頭2集 睇收視率好勁咁
威基基好笑好多。
千里馬兩個男主,一個係sky castle條友,另一個係做回答吧個蛙蛙魚,我就係想睇蛙蛙魚搞下笑,點知好失望
好無睇?
viu 有
劉名
翻拍Doctor Foster,鐘意睇老婆揭破佢老公出面有女人而報復嘅話可以一睇,但金喜愛年紀上唔襯佢老公
岩岩追晒浪漫醫生金師傅2
咁就唔係好啱口味
同1係咪爭好遠
有冇人睇緊富豪辯護人
而家睇緊第二集
原本係宋慧喬做女主角
但係嗰時搞緊離婚
所以變咗signal女主角做
睇到有d尷尬
要佢扮後生做d kai的動作台詞
有d格格不入
但係我朋友睇到好後
話佢可以駕馭到好強悍嘅角色
金惠秀都成五十歲,早 幾年係Signal又係扮後生我都已經頂唔順,依家又係扮後生,真係好大考驗雖然佢演技真係好好
所以我當宋慧喬做緊女主角
Ff女主角係宋慧喬
我覺得金惠秀岩做好認真強桿獨立正義的角色
今次做三流律師要出術贏官司
覺得有d格格不入
反而如果宋慧喬做依個角色
會有d似太陽的後裔
變番偶像劇咁睇
而家依套我暫時當signal咁睇先

有得當既咩
唔睇感情戲咪得

想睇多啲徐貞和
一二追緊無人知曉
三四追緊Memorist
其他純愛片劇情太悶
睇緊天氣好的話我會好找你 好平淡既純愛情戲 但又幾令人投入 仲有個套那個男人的記憶法 設定幾得意但女主記返起晒啲野應該會好慘
同你一樣追緊呢兩套 兩套都幾好睇

那個男人的記憶法
睇完梨泰院覺得好唔ok
所以睇緊金秘書彌補返
之前睇過但嗰排太忙棄左
預左啦
當有幾多甜出現
自然衍生更多虐
我預左男主個頭爆炸
瓜埋都唔出奇
一二追緊365: 逆轉命運的一年
三四 一樣追緊Memorist,仲有機智醫生
呢期純愛片真係唔吸引,鍾意蔡秀彬但提唔起興趣睇佢新嗰套
記得劉亞仁有套姊弟戀叫 <密會>?
俞承豪,李世榮個套同時段黎講最好睇,其他好悶,90後最睇好俞承豪演技,好多角色都演過又演得唔錯,李世榮睇過佢花遊記又扮天真小zombie 又可以扮壞神女,都唔錯,之後有睇過佢套成為王的男人,不過呂珍九演得太好 95後呂珍九無得輸
蔡秀彬開始識佢係睇佢做雲畫的月光世子嬪,之後睇過佢同尹均相,俞承浩同李帝勳拍檔,同俞承浩個套幾好笑
唔知點解明明睇開個女主角d劇,但係邊個女主角都好,一配埋丁海寅做男主角到就唔想睇,悶到想喊,丁海寅選d劇真係好唔得,係唔係公司靠害
無人知曉又係連還殺人查案劇好睇
完左無耐套如實陳述又係好睇,張赫演咩角色都唔錯
劉亞仁d劇好睇,不過好耐無新作。
唔知做咩韓國傳口成日傳佢脾氣差,又話佢係gay,係唔係得罪人多
Memorist保唔保持到?
想開呢套
我覺得金秘書都好唔ok
第十集之後毫無劇情可言
有冇人有睇hyena
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞