[新手] 《我係一個由細到大都好想試下做女仔嘅男仔》

1001 回覆
158 Like 5 Dislike
夜晚10點前有
好,等你
放學之後,我返咗屋企執啲瞓覺衫之後就同可琳去佢屋企。

我問可琳:「喂!今晚食咩?」

可琳:「er…我煮好唔好」

「你識煮飯㗎?」我好奇地問

可琳:「識少少,不過你唔好預好好食囉,haha」

我:「咁有人煮埋俾我食,我當然ok~」

上到去之後,我都淨係留喺廳嘅範圍,始終單獨入去可琳間房唔知又會唔會發生咩事。

可琳都煮得幾快,等咗半個鐘就有得食。

佢煮咗兩個餸,一碟西蘭花、一碟豆豉鲮魚。

可琳:「點啊?味道點啊?」

我:「er…有進步空間嘅」

可琳聽到之後好似有少少扁嘴

跟住我再補多句:「其實識煮已經好好㗎,俾著其他女仔可能連煮都唔識煮呀」

我講完呢句之後可琳先開心返啲

到夜晚瞓覺時,我都到凌晨兩點都未瞓得著,可能一來驚又會發返嗰個夢,二來係第一次同異性瞓,所以都會份外緊張。

而原來可琳都未瞓得著,我見咁樣就不如同佢傾幾句先啦。

「可琳呀,既然大家都未瞓得著,不如傾幾句呀?」

「 吓,我哋已經日見夜見,你仲未傾夠咩?」

我:「唔係,不過我覺得自從嗰日講咗好想做女仔個諗法俾你聽之後,我哋好似冇乜認、傾過呢件事,你冇嘢想問我咩?」

可琳:「其實有呀,不過我唔知你會唔會介意……」

我:「你問吖,我ok㗎」

呢個時候可琳塊面紅曬咁問:「咁你有呢個諗法仲會唔會…想同女仔做愛㗎……?」
已出
放學之後,我返咗屋企執啲瞓覺衫之後就同可琳去佢屋企。

我問可琳:「喂!今晚食咩?」

可琳:「er…我煮好唔好」

「你識煮飯㗎?」我好奇地問

可琳:「識少少,不過你唔好預好好食囉,haha」

我:「咁有人煮埋俾我食,我當然ok~」

上到去之後,我都淨係留喺廳嘅範圍,始終單獨入去可琳間房唔知又會唔會發生咩事。

可琳都煮得幾快,等咗半個鐘就有得食。

佢煮咗兩個餸,一碟西蘭花、一碟豆豉鲮魚。

可琳:「點啊?味道點啊?」

我:「er…有進步空間嘅」

可琳聽到之後好似有少少扁嘴

跟住我再補多句:「其實識煮已經好好㗎,俾著其他女仔可能連煮都唔識煮呀」

我講完呢句之後可琳先開心返啲

到夜晚瞓覺時,我都到凌晨兩點都未瞓得著,可能一來驚又會發返嗰個夢,二來係第一次同異性瞓,所以都會份外緊張。

而原來可琳都未瞓得著,我見咁樣就不如同佢傾幾句先啦。

「可琳呀,既然大家都未瞓得著,不如傾幾句呀?」

「 吓,我哋已經日見夜見,你仲未傾夠咩?」

我:「唔係,不過我覺得自從嗰日講咗好想做女仔個諗法俾你聽之後,我哋好似冇乜認真傾過呢件事,你冇嘢想問我咩?」

可琳:「其實有呀,不過我唔知你會唔會介意……」

我:「你問吖,我ok㗎」

呢個時候可琳塊面紅曬咁問:「咁你有呢個諗法仲會唔會…想同女仔做愛㗎……?」
順勢去馬啦
用行動證明愛
你都喺度
有追
我都有追你啲故
加甜
我知啊
除定褲等更新?
加速
我鍾意「跟蹤佢」嗰個
Thx你依個都好正
Btw 幾時出文
朝早11點前有
一次過追到live
估唔到可琳會問我呢個問題,我有好多問題都想像過佢會問我,但真係無想像過呢樣嘢。

「不如你估下吖」我特登吊下可琳癮

可琳:「唔好玩啦~人哋認真㗎」

我:「咁其實我都會想做愛嘅……呢方面應該同其他男仔無分別,只不過我好似唔係特別熱衷囉」

可琳:「原來係咁~其實呢個問題我想問你好耐㗎啦,只係怕你有hard feeling」

我:「傻啦,我頂得順。不過如果我答唔會,你會唔會覺得我點啊…?」

可琳:「咁我又無諗過喎」

「話時話,我哋一齊咗一個月都未睇過戲,不如今個星期六睇呀?有套戲叫翠絲,我想睇呀」可琳問我

我:「哦,好呀,講咩㗎?」

可琳:「講個男主角好想做女人,佢夜晚收工之後會換套女裝衫自己照鏡,後尾受咗某啲刺激之後就決定去變性」

我帶點尷尬咁問:「er…你係特登推介俾我睇?」

可琳:「其實係我想明白你多啲呀,想睇下呢套戲會唔會有幫助」

我向可琳點頭示意明白

我都幾期待星期六睇呢套戲,感覺我可能會有啲身同感受嘅感覺。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞