[新手] 《我係一個由細到大都好想試下做女仔嘅男仔》

1001 回覆
158 Like 5 Dislike
凌晨一點前有
我終於講曬出嚟,終於喺父母面前赤裸裸咁講曬出嚟。

可琳都望住我,係一個愛莫能助嘅眼神,佢好想幫我,但我知道佢呢一刻都做唔到啲咩。

氣氛好尷尬,在場所有人都唔出聲。

「阿爸阿媽,不如你哋講句嘢啦」氣氛尷尬到我忍唔住點都要講句嘢

阿媽:「阿仔,唉……點解你唔可以好似其他男仔咁…正正常常咁咪好囉」

聽到阿媽呢句之後,我唔止唔開心,仲有好嬲。

「阿媽,點為之正正常常呀?仲有我有呢個諗法係我自己控制唔到㗎」

「冬仔,你……」阿媽應該係畀我窒到冇聲出

「好喇好喇,冬仔你成日都冇食過嘢,我同媽咪出去買啲嘢食畀你先啦。」呢個場合阿爸首次出聲

由細到大阿爸都係做呢啲和事佬嘅角色,或者難聽啲講係怕事,今次佢都唔例外。
已出
唔夠喉>_<
=_=
加油💪💪💪
對住啲食古不化嘅屋企人真係會好難受
牙冬加油
樓主都要加油 仲有加速
收到曬
3日一發男
咁講嘢㗎
咁要樓主落力啲啦
我會
今晚有無
日番變左周番喇
我好like 睇trans gender 嘅故事
雖然唔係果類人 但會好想知佢哋嘅心理歷程
絕對尊重同支持佢哋
多謝你尊重同支持佢哋
今晚有
由細到大阿爸都係做呢啲和事佬嘅角色,或者難聽啲講係怕事,今次佢都唔例外。

原本以為阿爸同以往一樣,都係好成功咁擔任咗一個和事佬嘅角色,點知諗得太理想喇,今次唔係…

「咁耐以嚟,你淨係識得做和事佬嘅啫 ,其實你根本係怕事、鵪鶉,你都有份搞到個仔而家咁樣㗎」阿媽無啦啦鬧阿爸

「無啦啦做咩燒埋我嗰疊?」阿爸反駁返阿媽,不過其實都唔知呢啲係咪叫做反駁。

阿媽:「你講到好似唔關你事咁樣喎,個仔而家搞到唔男唔女,你都有好大責任㗎」

聽到阿媽呢句唔男唔女,我又再次好嬲,不過我都廢事駁佢,因為佢哋兩個都喺度嘈緊。

好彩阿爸阿媽聲量唔算大,都唔會嘈到其他人 ,咪如果個畫面都會幾難睇。

明明平時阿爸阿媽關係都算融洽,但係我一講咗我嘅秘密畀佢哋聽之後,佢哋就嘈起上嚟 ,即係話佢哋都接受唔到到我呢個好想做女仔嘅想法,覺得我係「唔男唔女」。

原本以為阿爸同以往一樣,都係好成功咁擔任咗一個和事佬嘅角色,點知諗得太理想喇,今次唔係…

「咁耐以嚟,你淨係識得做和事佬嘅啫 ,其實你根本係怕事、鵪鶉,你都有份搞到個仔而家咁樣㗎」阿媽無啦啦鬧阿爸

「無啦啦做咩燒埋我嗰疊?」阿爸反駁返阿媽,不過其實都唔知呢啲係咪叫做反駁。

阿媽:「你講到好似唔關你事咁樣喎,個仔而家搞到唔男唔女,你都有好大責任㗎」

聽到阿媽呢句唔男唔女,我又再次好嬲,不過我都廢事駁佢,因為佢哋兩個都喺度嘈緊。

好彩阿爸阿媽聲量唔算大,都唔會嘈到其他人 ,咪如果個畫面都會幾難睇。

明明平時阿爸阿媽關係都算融洽,但係我一講咗我嘅秘密畀佢哋聽之後,佢哋就嘈起上嚟 ,即係話佢哋都接受唔到我呢個好想做女仔嘅想法,覺得我係「唔男唔女」。
live
牙冬好慘 老母無理過佢感受無理解過佢點諗之餘仲淨係識將個責任推比其他人
你睇到好投入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞