[新手] 《我係一個由細到大都好想試下做女仔嘅男仔》

1001 回覆
158 Like 5 Dislike
我上面同你講話想帶出一啲嘢
係可琳!為咗證明自己唔係發緊夢 ,我拍咗自己一巴,係痛㗎!

我即刻睇下講咩,哇,係俗稱嘅千字文

「穎冬,sorry,我尋日咩都block曬你,係因為 我聽到你咁講之後一時三刻唔知點反應,所以想冷靜下,我承認我反應係大咗啲嘅。

你咁了解我,應該知道我今日唔返學唔係因為病啦,只係我費事上堂時大家咁尷尬。

坦白講,尋日聽到你咁講之後第一時間真係有少少覺得你係變態佬,不過之後諗深一層,你呢個諗法應該係天生嘅,你自己都控制唔到,我又點可以怪你呢?

好多謝你肯將你心入面嘅諗法講俾我聽 ,你可以選擇隱瞞但冇咁做,我覺得你真係一個好善良嘅人。

同你一齊咗差唔多一個月,我呢一個月每日都過得好開心,所以我知道我係唔可以冇咗你㗎

以後有咩難題同唔開心不如大家一齊去面對,好唔好?」

我有冇睇錯呀,可琳冇同我分手呀!我再拍多自己一巴,都係痛㗎!係真㗎!

我好感動,可琳係第一個知道我想做女仔呢個想法嘅人,而且佢竟然接受到我呢個想法。
照舊今晚12點前仲有一篇
等你啊樓主
快有了
我即刻覆返可琳:「嚇死我喇,你咩都Block曬我,我以為你要同我分手呀」

可琳:「你咁細膽㗎~」

我:「無咗你喺我隔離呀嘛~」

可琳:「口花花囉~」

我要返屋企,所以離開海濱了,我離開時抬頭望下個天,天色無頭先咁灰暗,唔通心情好啲睇到嘅嘢都會好啲?

第二日返到學校,可琳終於返返學了,雖然我哋個氣氛仲有少少尷尬,但對比返之前兩日已經覺得好美好。

但美好還美好,上數學堂時實在太悶,所以我唔小心瞓著咗,仲發咗個夢,一個好恐怖嘅夢……

個夢入面我踎咗喺某條街嘅地下,隔離有啲我唔識嘅人喺度鬧我:「變態佬」、「唔男唔女」、「影衰男人呀你!」

可能因為太恐怖,所以我嚇到彈咗起身,搞到成班都望住我,包括可琳。
樓主辛苦🤪出多啲密啲
一日三篇了
次次睇中學時期嘅故
睇住人哋中學嗰陣有幾精彩
自己就毒撚一個
推 樓主加油
我中學嗰時咪又係
我向全班講:「我發噩夢呀唔好意思……我去廁所洗個臉」

去廁所洗咗臉之後,個人先冷靜返少少,頭先個夢實在太恐怖……

夢係代表自己潛意識,咁即係話我發呢個夢係因為成日諗住想試下做女仔嗰樣嘢?

但係我細細個已經有呢個諗法喇喎,點解而家先發呢個夢嘅。

我再細心諗下,可能係因為我前日同可琳講咗呢個諗法,而且佢係第一個知嘅人,所以我開始驚其他人點樣諗我?

出返去之後我亦都有同可琳講返個夢嘅內容,佢嘅諗法同我都好相似,佢都有叫我放鬆啲,唔好諗太多。

凌晨瞓覺時我好緊張,好驚又發返嗰個噩夢, 唔小心緊張到握實拳頭。

但好可惜,又係發返嗰個夢,今次同上次發個個夢都好相似,唯一唔同嘅係多咗兩個人鬧我,而嗰兩個竟然係我父母……
我又係嚇到醒咗,諗極都唔係好明點解今次會多咗我父母喺入邊。

之後或者係太驚,所以都訓唔著,到七點幾就直接去返學。

瞓得唔好自然會有熊貓眼㗎喇,可琳見到亦有問我咩事。

我講咗俾佢之後,佢問我:「洗唔洗睇下醫生呀?」

「吓,唔好啦……」

「但係你日日咁樣發噩夢唔係辦法㗎喎,成個人會無晒精神㗎」

「唉,唔知可以點呀」

此時,可琳忽然話:「其實你今晚可以嚟我屋企瞓一晚……睇下會唔會好啲」

「吓?但係你屋企無人咩?」我驚訝地問可琳

可琳:「阿爸阿媽都返咗大陸做嘢呀,最快都後日先返」

「好呀!我都淨係上過你屋企一次,嗰次仲要搞成咁……」我又諗返起嗰次

諗返起嗰次,我同可琳都尷尬地笑咗笑。
瞓一晚強烈嘅性暗示
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞