[新手] 《我係一個由細到大都好想試下做女仔嘅男仔》

1001 回覆
158 Like 5 Dislike
即刻執返劑證明自己得
呢個故事唔想有甜

我真人都係皮膚有啲白 不過又未至於好誇張或者去到女仔嗰隻白
十二點前有
得返廿分鐘咋
樓主加油
希望今次多返啲啦 好似一開始嘅時候嘅份量
依家真係少咗好多
「你唔好介意我咁問,但你會唔會係一個有諗過想做女仔嘅人?」

秘密被睇穿了 …?但係點解佢會知呢,我只係見過佢兩三次,同佢講過佢說話都唔知有冇十句,點解佢會睇得出呢…?

我:「 點會呀…?點解你咁覺得呀」

「直覺,其實我第一次見到你嗰時已經有呢種感覺,加上上一次我問你袋嘢係咩嚟,你又口快快話裙」

又會有人的直覺咁準嘅

「你諗多咗」講完呢句之後我即刻走,離開呢度。

點知kitty唔死心 ,追住過嚟問多次。

「係,我係由細到大都好想試下做女仔,嘅一個人,唔單止咁,我仲鍾意著著裙、想試下紮辮,咁你滿意未?」我竟然忍唔住自爆咗自己嘅秘密

「你估嘢叻係你嘅事啦,但係點解你要拙拙逼人,係咁問我呢」
已出
可唔可以多少少
好,我而家寫緊 希望聽朝有
加油
差12個正皮就100 希望可以達成
做乜咁就自爆
係咪叫做kitty既都係bitch 我識一個
講完即刻多咗三個正皮
我諗個人先係重點
一個秘密收埋得太耐就有機會咁
LM
「sorry……我好奇心大」kitty向我道歉

「好奇大曬?你根本都唔識尊重人」我真係好嬲

我講完之後就即刻走,唔想再見到佢。

即係由而家開始,呢個世界多咗一個人知道我由細到大都收埋嘅秘密……一個係我好想講俾佢知嘅可琳,一個係啱啱算係唔小心自爆咗俾佢知嘅kitty。

返到屋企之後,我同咗可琳講返啱啱唔小心同kitty自爆咗嘅事。

可琳:「做咩咁唔小心嘅?」

「佢咄咄逼人,係咁問我,搞到唔小心講咗出嚟」

我再補充:「無咗你喺我隔離,我成個人都好唔精神,你真係我嘅定心丸」

可琳:「咁其實雖然我唔喺度,但係我送咗條裙俾你㗎嘛,不如有時你見唔到我嘅時候,就攞條裙出嚟望下,見到條裙就等如見到我咁?」

見到可琳咁講之後,我就即刻去衣櫃揾返條格仔裙出嚟。

望到條裙之後,我真係如可琳所講見到條裙好似見到佢咁,成個人精神曬。
live了
咁睇老豆老母發現
睇老豆老母發現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞