[新手] 《我係一個由細到大都好想試下做女仔嘅男仔》

1001 回覆
158 Like 5 Dislike
專登追live先留言
唔知樓主本人係咪主角呢(開左追故好多留言無睇
我自己都有呢個問題,都諗住寫個故講,當係發泄下又好,ff下又好,突然見到有個題材接近既故真係好....唔識講,好岩?
btw 真係好少人寫呢d題材
唔係樓主講咗係純屬虛構

虛構㗎不過都有諗過自己如果係女仔會點樣、會唔會係個好靚嘅女仔咁樣囉,不過嗰種念頭梗係冇故仔入面咁強烈啦
補充:我真人皮膚都偏白
其實係咪白就會似女仔 我覺得未必
不過男仔白啲覺得會加分 清秀啲
我諗一般都有諗過 如果係會點
而唔會似我地咁 想做 做到之後會點
真呀,之前高登,密膠果陣都有唔少,但就幾年前同爆晒post ,想話傾下都唔得
我都覺得唔係白就會似女仔
其實樣嚟講係五官輪廓
皮膚好都有啲幫助
具體都唔識點形容
出文未
我相信連登肯定無,隨時比人話係左膠
樓主有無得加速出快啲
同埋唔好爛尾得唔得
呢排好多追緊嘅故都爛尾
我會出快啲
今晚有
連燈仔: cishet white male
cishet yellow male
想做女仔、鍾意紮辮同埋著裙
可琳:「我放學之後,你出嚟睇呀,照舊觀塘海濱好唔好?」

我:「好呀,好期待~」

聽到可琳咁講之後,我就懷住期待嘅心情等待四點幾。

四點幾嗰時,我就去到觀塘海濱,亦都好快就見到可琳。

遠處見到可琳拎住袋嘢,會唔會都係裙之類嘅嘢?可能就係佢口中所指令到我開心返嘅嘢。

「咩嚟㗎~?」可琳一嚟我已經急不及待咁問

「燈燈燈凳~」可琳邊講邊拎出嚟

正如我頭先所諗咁,真係一條裙。

可琳:「我想令你開心返,但係我又諗唔到咩特別嘅方法,所以就去返基本步,買返裙畀你。」

「無錯係基本,但我好鍾意」我向可琳報以一個微笑

可琳:「仲買咗件粉紅色衫畀你呀,你睇下吖吖」

係一件冇任何logo嘅粉紅色衫,我都幾鍾意。

「咦?但係點解買粉紅色衫畀我嘅?」
秒睇
你Mon住喎
我有bookmark呢個po嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞