[新手] 《我係一個由細到大都好想試下做女仔嘅男仔》

1001 回覆
158 Like 5 Dislike
希望今晚12點前出到
加油
「可琳,多謝你」

可琳亦向我報以一個微笑

「但係,你同我拍拖之前有冇幻想過自己男朋友會係點?」我好奇問可琳

可琳:「有諗過㗎,係啲黑黑實實呀,鍾意做運動嗰類型囉」

「er…但我好似唔係呢類型」

黑黑實實…我應該係完全相反掛,而且我亦都唔係特別鍾意做運動。

可琳:「諗過姐,而且我鍾意你夠特別」

「係喎,點解我哋第一次傾計嗰次,我話你皮膚白,你成個人呆晒嘅?」

「其實我聽到呢啲字眼係會唔識反應,因為潛意識上皮膚白好似同女仔有直接嘅關係咁。」我終於俾返當日嘅真實答案可琳
又live了
加油
後悔早左入黎
Gay
跨性別唔容易㗎 多謝樓主肯去了解

冇想像中咁浪漫 尤其香港係lgbt議題仲係好保守 收埋收埋好易屈到有情緒病 但同人講又唔得 之前試探性咁搵幾個中同話我鍾意男人 都未去到講埋跨果啲野 就被絕交

屋企人睇怕都唔會支持 自己都係見步行步 睇下瞞到幾耐 之前差啲比老母搵到啲衫同藥 真係嚇到鳩縮(冇錢切呀屌)

藥又係錢 手術又係錢 化妝脫毛果啲又係錢 洗幾十萬只係為左自己唔似一個著女裝既變態佬 自己又唔係咩天生麗質 生得大大份 把聲又粗 我諗要光線暗到仆街先會覺得我係女仔

不過性別既野真係冇計 對我嚟講 只要試過一次做真正既自己 就一世都唔會再想返去本來咁 點樣迫自己做返男都冇用 總係有條刺係心入面

如果連登有跨性別既巴絲見到 想同你地講聲加油 光復香港同時都唔好忘記光復自己
support
要生存 真係唔易
無返咁上下強大嘅心臟
應該灰到死鬼左
好睇lm
係,呢樣嘢有機會真係全世界都唔支持自己
Live左,但正故
可以加多少少心理上既描寫
收到
等緊文
希望12點前出到
「咁你仲有冇咩字眼係會聽到唔識反應㗎?」

我諗一諗之後:「嗯…都冇乜嘅」

我哋喺樓下以著裙嘅狀態下行咗一陣之後都上返去

生日多數有個蛋糕嘅,我都唔例外,可琳除咗裙之外都買咗個朱古力蛋糕俾我。

可琳:「吹蠟燭前要許願先喎」

我細心諗下,有咩願望呢?其實真係要講嘅話有好多好多。

「諗咁耐㗎,你係無願望定係太多願望呀~?」

我:「有太多願望」

可琳:「咁求其講兩三個嚟聽下吖~」

「第一當然希望呢個世界有更多人接受到我嘅想法啦,唔希望俾人覺得係變態佬唔正常。第二就真係好想試下紮辮囉,不過呢個短期內應該都做唔到㗎喇。仲有最後當然係想繼續同你一齊落去啦。」我一口氣講出咗三個生日願望
live 好好睇
我諗多數人都會覺得好變態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞