[新手] 《我係一個由細到大都好想試下做女仔嘅男仔》

1001 回覆
158 Like 5 Dislike
凌晨會有
仲未有你諗住幾點瞓
支持你巴打!加油!
夜瞓之人
「咁啱嘅kitty」

「我都係住觀塘呢頭㗎嘛,By The Way生日快樂」

「你又知我今日生日嘅?」我解地問

kitty:「之前上堂時咁啱個阿sir問吖嘛,你答今日嘅」

「啊…好似係喎」

我仲以為佢又係估到添,如果係嘅話,kitty都幾勁下。

kitty:「有冇咩生日願望呀你?」

「學業進步同埋身體健康」

生日願望我有好多個,但我唔想亦都唔可以講俾佢聽,當然,以上呢兩個其實都算係我嘅生日願望,只不過無著裙呀、紮辮呀、繼續同可琳一齊呀嗰啲咁重要姐。

kitty笑說:「好似咁無慾無求嘅你」

我都唔知講咩好,只好笑下回應。

「你呢袋咩嚟㗎?」kitty指住我拎住裙嗰個袋

「裙…呀講錯,衫嚟」我竟然口快講錯,真係失魂

呢個時候Kitty用覺得可疑嘅眼神望住我
「咁啱嘅kitty」

kitty:「我都係住觀塘呢頭㗎嘛,By The Way生日快樂」

「你又知我今日生日嘅?」我不解地問

kitty:「之前上堂時咁啱個阿sir問吖嘛,你答今日嘅」

「啊…好似係喎」

我仲以為佢又係估到添,如果係嘅話,kitty都幾勁下。

kitty:「有冇咩生日願望呀你?」

「學業進步同埋身體健康」

生日願望我有好多個,但我唔想亦都唔可以講俾佢聽,當然,以上呢兩個其實都算係我嘅生日願望,只不過無著裙呀、紮辮呀、繼續同可琳一齊呀嗰啲咁重要姐。

kitty笑說:「好似咁無慾無求嘅你」

我都唔知講咩好,只好笑下回應。

「你呢袋咩嚟㗎?」kitty指住我拎住裙嗰個袋

「裙…呀講錯,衫嚟」我竟然口快講錯,真係失魂

呢個時候Kitty用覺得可疑嘅眼神望住我
今晚11點前有
終於記得推文回覆
kitty再次笑說:「哈哈,仲以為你有易服癖,想著裙㖭~」

我:「點會呢…呢啲嘢我諗睇戲先有嘅姐」

「咁件衫…係生日禮物嚟嘅?」

我:「係呀,朋友送」

我無特別講係可琳送,純粹係怕kitty煩,會有好多問題問我。

kitty:「哦~係喎,聽日係星期日,化妝班第二堂,你會嚟?」
樓主,大方啲,比多篇好唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞