[新手] 《我係一個由細到大都好想試下做女仔嘅男仔》

1001 回覆
158 Like 5 Dislike
搵個暖啲嘅地方坐下先
一口氣追到Live
呢啲題材少有喎 樓主加油唔好爛尾plz

我應承你唔會爛尾

其實做女仔未必係你想像中咁好架.生理上已經有好多唔方便.次次黎M都勁唔方便同唔舒服.至於人際上就要睇你人緣好唔好喇.因為如果唔係中上樣.啲人都未必會對你好架.
其實整體上係幾好嘅,起碼衣著上面無限制.唔會好似你地咁如果著裙出街會比人覺得變態.反而我想扮男仔試下做男仔係點
我試過著得比較中性,t shirt+中褲+cap帽(長頭髮收晒起帽入面),跟住起街有個阿叔同我講:阿仔唔該借一借。果下無hard feeling,淨係覺得好搞笑 ps藍字絲
嗰次有冇係特登著到中性?
咁搞好似騎劫咗呢個po
幾時有文
我覺得唔會呀,講緊嘅嘢都關個主題事。

今晚十點前有
個故跌出咗講故台熱門
你唔出快啲我都推唔郁
係係係
唔想再有手足被黑警自殺?用呢四 8個apps! [已增 iOS apps]
https://lihkg.com/thread/1864933

呢啲apps可以避免黑警 link 到你同你嘅online identity、阻嚇黑警上門“被自殺”手足、俾你㩒個制就通知信得過嘅人你遇咩危險,trigger alarm 並附上GPS、自動增加你拍嘅相/片嘅可信性

啱所有人用,尤其前線手足

希望大家可以幫P牌樓主推爆佢同埋試試啲apps
冇問題,幫推咗
果次因為方便同舒服所以著到比較似男仔
平時都著得幾中性,極少著得好girly,算唔算特登?
咁妳都算幾成功喎
真係唔敢想像有啲瞓街嘅人係點樣度過,我而家喺樓下企一陣都已經凍到打曬冷震最慘嘅係其實我都冇做錯任何嘢 ,我只係著咗條裙姐,點解要企喺度食風。

唔知過咗幾耐之後,我終於見到阿媽喺大廈度出返嚟喇,就好似見到救星咁呀!

穩陣起見,我隔咗五分鐘之後先入返大廈,慎防阿媽返返轉頭。

上返樓之後,我裙都未換就即刻入廚房斟啲暖水嚟飲下,飲咗啲水之後,個人先暖返少少,頭先成個人都係冰凍……

我照一照鏡,真正嘅面青口蜃白,都幾可怕下。

唉,點解我嘅衣著不被大部分嘅世人接受就要搞到自己咁辛苦呀。

我企起身諗住入房換返條裙,點知一起身成個人雙腳都冇力咁,跟住個人冇咗意識咁趴咗落地……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞