[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
一來一回咪半個月
快則半個月,疫情下不知何時
半個月可能都算快 比我就當無保養架喇
老柒講,Google 奶共奶到咁 佢想入支那市場又點會比香港有行貨先
台灣都好似係電信商獨家做代理,如果香港俾咗支那移動。不如買番水貨算
有冇人識解決下呢個問題
某一個update之後既第二日影既相唔會show係 相簿到,apps既附件都搵唔到出黎要用file apps入dcim/camera先見到
一陣學埋apple d 野 5XL PRO 用865
apple 全部機同一CPU wor
I mean 佢學埋出多幾隻機姐
改名叫Google N/O 啦
直接開售好過
屌你老母,AMAZON PIXEL 4 加番價了,灰左。唔買了
你依家先知唔開
又睇唔到留言了
你不如唔好嘥時間回啦,根本無人睇到
屌柒你啊 柒頭。屌班柒頭唔嘥時間,因為佢哋又免費幫我宣傳
放心啦,上個月都係咁,原來係要進一步再減
得罪講句 4xl 128 s855+6 gb ram 差唔多成8000蚊一部 當週街都係865既時候 邊個會買
你啱
仲要無本地售後
我本身用Pixel 2用左2年 早排死左相機 上網搵話係近代pixel bug 舊電又差唔多打柴 所以平平地買左部pixel 3a用住先 點知琴日部3a又中左呢個bug 又死左相機 有冇ching知點整 係咪無解
係喎自閃仔,我屌你唔一定要回你架!你傻撚到咁,仲講俾人知
其實客觀睇會唔會等索尼大法好啲,不過真係想要部pure android
21:9兼且相機永遠比其他廠輸幾步,不了
如果s20 可以好似以前s4咁出google play edition既即刻狗衝
佢自我感覺良好就得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞