[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
咁而家係pixel話就算攞到data但data係encrypted嘛,而之前周庭嗰時係break唔到嘛

同埋打飛機係個人行為我無權阻止,我諗大家都無權干涉其他人打飛機囉
咁 你係咪周庭先?
實係因為周庭先break唔到啦而黃之峰部iphone爆到係因為佢係黃之峰而唔係因為部iphone兩個調轉用都只會係黃之峰嗰部爆到肯定係因為佢似河童
一定要flagship?如果唔係我覺得都係新嘅好,始終啲function都係越新嘅越support
你唔好搬龍門,我係話你係咪周庭,有周庭咁多香港人都識佢

咁,下次佢又被鳩拉,你點敢保証佢部機唔被狗打開睇到先?
我之前問過,你反而咁做犯版規。
反而你數吓我有冇犯過乜野版規先? 所以唔好再自閉,連登俾咗你完全block已經最大權益
April4: 任何淫我屌你老母
等佢單機好過啦
唔好理條白卡佬啦 block咗佢舒服曬
由條死毒撚攬住部冇人用嘅動漫wallpaper動漫鈴聲垃圾Sony機啦
証據呢?你邊都要有實據先信得過你?你鳩噏就當係,信你嘅咪On9俾你撚到
又倒數自閉日子
單機?要你哋個個出po都要加幾層密先做到我單機效果
仲有你哋唔好再誣衊我,人傳人講你又要盡信已經有問題,再者我點樣係算撩交嗌?反而係我留咗個反意見po,有人回我不同意見先開始嘈,咁邊個係想撩起我搵交嗌先?唔好屈我。

唔應有反啲獨立思考同搵番個源頭睇清楚先好講。唔好亂屈會員或手足
芝麻人邏輯,A講唔贏就假設呢樣假設嗰樣
A反駁唔到我仲有B邏輯C情況
唔知邊個假設將部機dump咗啲加密資料先…
但又唔諗如果有人逼你解開部機又點計?
你講起我,唔好再屈我撩交嗌!你最大權利完全封鎖,仲要提起我,先係搵交嗌者!
自閉仔無錯你
其實好似android 8之後啲data default encrypt左同埋都話被逼開同電話安全性冇關你買夾萬都唔會問有人逼你開鎖又點確保入面啲野唔會比人攞啦
咁 幾安全到最實際情況下都保唔到?
係咪唔講得 請問?
我就係見你哋尋晚討論得興高彩烈之際,有人問我,如果俾狗捉,佢被狗逼到要自己解鎖部機,係咪都無方式避,我答佢 無
之後我反問番,咁你講到啲機又幾安全 保安到打晒飛機係做乜9?
簡單講嘞,紙上談兵贏到又點?
但去到實際一樣避唔到…
Pixel會唔會出5G機 ?
因為計劃會用4-5年 所以打算新機要配備5G, 8GB RAM, 128GM ROM
隨時係中階U旗艦價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞