[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
話說見到 best buy unlocked pixel 4 減價
用集運運唔運到過黎?
定us google 都可以用集運?有無邊間係會ban 集運的
ultra wide+battery life我ok
回頭是岸
本身已經賣得唔好
而家仲要出埋啲撚狗spec點支持得落手
唔好話pixel
全線Android中階都可以收皮
初初見到se a13仲要細機 399真係想狗沖
不過睇真啲lcd 720p加粗邊 細電
仲要ios死唔加app drawer 同埋亂到嘔嘅setting

都係等4a出再算
得,但你預運好耐
有pixel 4 嘅你哋 常唔常用motion sense
lcd 720p YouTube睇到1080p片?
我係用緊iPhone 7 Plus先會上年買Pixel 3a
貪個相機,唔夠光影相真係好勁
加上我喺外國住,易買好多
如果我換新啲嘅iPhone 我諗我都未必再買Pixel
香港冇得用
要root機
申請書提到,警方破解黃之鋒的手機四位數字密碼後,曾七次查閱他的手機資料,總共花去21小時。至於周庭的Google系統電話,警方沒有工具檢取當中資料。
斷章?之後警狗透過手金令向香港Facebook總部要求查閱周庭Facebook ac內的內容
究竟周庭比人收左果部電話係Pixel 2定 Pixel 3a?
好似係2 收左先買3a
【Facebook香港辦公室拒絕交出資料】

剛才我收到Facebook香港辦公室的朋友聯絡,原來警方雖然在今年初以法庭搜查令,要求Facebook香港辦公室交出周庭專頁的資料,但由於用戶資料都由美國的Facebook公司總部持有,並且受美國法律保護,所以Facebook香港辦公室拒絕警方要求,沒有交出任何資料。

簡單來說,就是所有資料都由美國公司持有,香港法庭的搜查令對這些資料都沒有法律約束力。

看到很多朋友因為這件事而unlike這個page,很感受到在香港這個專制的警察都市下,大家所面對的恐懼。即使是unlike了這個專頁,希望你們未來會繼續關注我和眾志的動向,但願有天,我們能擺脫這種無形的恐懼。

黑警想兜圈唔經Pixel攞資料失敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞