[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
其實有5 hrs sot你先得一個鐘
佢除左verizon嗰啲locked version之外應該冇分咩國際版
唔開moon聽歌算唔算仲緊部機?
PixelDust
Pixel 4 Xda得一個AOSP ROM
我見2700電 90Hz Mon 以為得3Hrs SOT
兩年後可能會嘅
大陸啲台都收到
你答返我之前嘅問題我咪考慮下答你囉但對住啲好似小學生唔夠人講就叫miss嘅人我就廢事搞佢啦
gsmarena有list晒佢support嘅band出黎架,我都唔sure

https://m.gsmarena.com/google_pixel_4-9896.php
你都未答到我:被狗拉入狗屋,啲狗要求要睇你部pixel,點樣可以唔畀佢哋睇又可以安然48h出番去。搵到方法先叫我答你。

快啲搵你小學miss幫手諗辦法啦
集運送唔送得電話?
答完又唔當答案講左十鳩幾次話唔得,因為呢個唔係電話嘅問題,你係發雞盲定文盲定智商有問題?
你根本無諗過方法!諗到先講啦!部手機唔開moon都可以run緊嘢,其中聽歌咪係囉
好難觸摸呀

我唔同啲智商有問題嘅人講野費事比人話我蝦人啦
智商低高唔係今次問題所在,你咁樣講,反而我覺得你係自我安慰緊。
點啊?唔開moon部機唔可以聽歌或做緊其他嘢咩?

得定唔得 你諗唔到?
問多次先
有無巴打係 etopia 買過 pixel 4 ?
見係黃店仲要都平
得64gb
April12: 任何淫我屌你老母
自閉仔2號計錯數 無女𨳒個腦會唔會易退化㗎?
自閉仔1號 無女𨳒日記
XL wor
點解可以平成千幾二千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞