[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
March31: 任何淫我屌你老母
又嚟,無人勸到你阻住正常討論!
係喎!今晚咁夾你兩個?你哋互相抽插完啦
你點知我無用pixel啊? 都話攞咗部pixel用硬件方式是破解咗M chip咯。
唔lag, 一切正常
想問下個前置鏡頭裂咗有冇得整
點樣裂法?
pixel 3 同 3xl 響 Google store 下架了。
試吓呢個?
https://forum.xda-developers.com/pixel-3a/themes/magisk-module-disable-camera-screenshot-t3942984

btw 想知你跟邊個網root
我部機而家停留咗喺fastboot開唔到機
我試左 screenshot無左聲
幾時開始廣東話assistant咁屈機
英文ui都可以直接較中文香港講廣東話 唔係口語
M chip我都可以用硬件方式破解,點屈機啊?
*書面語

任何淫繼續負皮啦
唔知點解我近排用尿袋差手機嗰陣
尿袋條線用唔到quick charge
明明之前麵仲得
用番pixel條原廠線又得
但太長好唔方便
你繼續免費為我係度宣傳我自閉仔,又搵個自閉幻想理由宣傳我
失憶自膠
April1: 任何淫我屌你老母
自閉仔,你自𨳒閉到幾時膠到幾時?
話咗你勸唔到架喇,成個自閉on9仔咁
都話你兩個阻住人哋正常討論又勸唔到嘅兒登自閉仔架喇,做鴕鳥唔敢正面面對我,插個頭入泥面屌人老母,有幾撚鳩先做得出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞