[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
nexus 5同6都正
5x會bootloop 6p係華為
屌你google幾時有行貨
March22: 任何淫我屌你老母
條友仲喺度咩,原來block咗好耐
有多隻駝鳥? 你信自閉仔? 佢哋自閉又無女屌,呢兩晚打飛機都唔去元朗同將軍奧幫手足…
你想做佢哋兩個咁?
自閉無得醫?
2018 4gb ram
2019 冇ultra wide angle len
2020 傳唔用flagship chip
好似765g 唔support 高刷新率
amazon Pixel 4突然唔寄香港了
好似係因為呢排因為疫情而太多貨運,呢啲非必需品暫時停寄?
屌,岩岩決定買就咁
畀多少少去舖頭買水貨囉
水貨有冇巴打知價,見到128都好似貴amazon8舊水
有冇巴打知邊間集運好
集運就一定係buyandship
但應該都會delay,海外段預多啲時間
same block咗
係咁見到有comment但睇唔到
又可以係咁屌柒佢 佢單機緊
我而家先知唔係雙向block,佢依然睇到我個cm

慢慢搵鴕鳥啦任何淫
其實熄晒所有動畫會唔會慳電d?
自閉仔2號又出場,你係咪插住自閉仔1號屎忽孖住出場? 晚晚想屌閪。兩個都好似無女咁,搞gay話?

有冇人知呢張wallpaper邊度有原圖?
或者係咪出自Pixel?
一定會,但咁又為乜呢
我都諗緊而家訂可能pixel 5 出都未拎到
https://support.google.com/chrome/thread/17042418?hl=en

我部手機都中左招 試過入面啲方法都唔work

試過以下方法
Clear cache (Google chrome)
AVG scan
Malwarebytes scan
Block notification (Google chrome)

另外 搵唔到unnamed app

有冇人識處理?

利申 Pixel 3, Android 10 (updated)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞