[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
我都等緊,佢一出廣東話我就攞封塵既nest hub出黎用
好想用廣東話粗口控制自閉仔1號?
見到你又有comment 但睇唔到
睇唔到因為你係自閉On9仔自己宗個頭入泥裡面
其實英文都唔難用只你香港冇咩support咁解
唔嘥!屌柒你兩個都睇唔到,值得留念
我隻Sonos speaker個google Assistance都等緊開封
依家齋聽歌好無聊
係唔係要開個google home廣東話苦主區
搞咩,個零月無睇就成堆人互罵。

唔想追post,有冇人解釋下
主要都係一個入黎撩交嗌,日日講住乜柒硬件破解到m chip
另外兩個就同返佢嗌咁囉
完全封鎖
都唔知嘈乜
你理解錯,主要係佢兩位四圍去撩交嗌,引到四圍都係
又做鴕鳥? 你老母on9生咗你
你趕走客吖On9仔,仲係度笑。
無撚腦
黃之峰:「根據書面供詞,隸屬於網絡安全及科技罪案調查科,專責數碼法理鑑證的警務人員, 成功使用以色列軟件「Cellebrite UFED Physical Analyzer」和瑞典軟件「MSAB XRY」破解我的iPhone XR,取得手機密碼及當中的所有圖片;至於周庭的Google Pixel則未能破此軟件破解。」
https://www.facebook.com/photo?fbid=2896882193737603
差佬用以色列同瑞典軟件,破解左黃之峰部XR,但周庭部pixel 3a就破唔到
然後買水貨嘅人大升 Google亦都落腳香港
都係親生仔好,破解唔到
我睇amazon renewed, pixel 2 xl 179美金,抵唔抵
以色列軟件可以破解pixel 2?

Google 想在 Pixel 智慧手機採用專用模組來保護資料安全,並非心血來潮;因去年 10 月發表的 Google Pixel 2 / XL,就已有硬體等級的安全模組( Security Modeule),目的是提供企業等級的安全性,由此可知,Pixel 系列某種意義上針對的也是企業用戶。

按照 Google 在 2017 年 11 月 14 日的文章描述,Google Pixel 2 內建的 Security Modeule 可保護智慧手機鎖屏狀態下的資料安全,防止攻擊者繞過用戶設置的密碼竊取數據。據了解,實際上 Pixel 2 / XL 內建的 Security Modeule 是獨立於高通驍龍 835 SoC 的硬體結構,甚至擁有自己的 Flash / RAM / 處理單元等組件。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞