[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
交合伺服器教仔咁教
笑撚死
pixel哩啲機已經冇咩人用,冇人討論㗎啦

佢兩個每日屌你一獲就得兩個post(其實屌得幾耐),但加埋你搭嗲鳩噏就變五六個post
有時你駁嘴仲多過佢哋例行一屌
你望望正上面,我就算入嚟同其他人討論pixel,佢兩個見到人哋講,佢又出啲自閉po,其實問題真係唔係出於我。係出於兩個自閉仔問題。
你自閉完未?唔敢對面我block咗我咪算囉,仲要每日為我免費手機台宣傳。你個腦係真無問題咩?
唔好以為連登個好用啦,自閉到幾年先識諗,其實block玩番你自己啊?
但… 你啲冇女屌 屌屎忽 互插 自閉仔煩9過佢一句起兩句止嘅冇意義廢話呢
唔好理佢啦
佢鐘意睇,佢上上面咪講咗囉。
你勸唔係勸我先囉!你勸到佢兩個兒登自閉仔先啦
唔好理佢哋 少咗個你哋
個臉面解鎖失靈算唔算保安漏洞
M Chip我上次是硬件方法破解咗又算唔算?
唔係用緊pixel但又要一日入post comment到底有幾廢
本來已經鎖定active 75t
不過信仰問題 應該等pixel buds 2
其實不如你地開多個post自己互屌算啦橫掂黎黎去去都係嗰幾句架姐
佢唔入嚟鳩吠其實好地地
呢啲你去外國睇下有冇咁嘅問題好啲
新手, 想知日版pixel3a有無辦法熄快門聲?
岩root 左 但搵唔倒camera.apk ogg 呢d
我無入過你,但就搵個唔係嘅理由完免費為我宣傳。
我唔入嚟,你同自閉仔2號都係鳩鳩吓架喇,答到人哋未?個人臉解鎖失靈係咪唔會解決?用點解Gbroad唔俾寫Chinese Vrius?因為奶共?
好難喎,你見佢個名都知唔得啦!你勸唔掂佢兩個?
就係有人睇到,你先打到呢個po。你個腦仲唔係有問題?
你又知我唔係緊用?破解埋M chip啦!自閉仔1號 同2號今次插菊花啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞