[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
hello任何淫狗 又用分身負皮
April16: 任何淫我屌你老母
我發現我買親啲機嘅後代都會收皮
Nexus 5, iPhone 6S, pixel 4XL
自閉仔2號遲咁多日尋晚先補番之前數少咗日
嗰日同自閉仔1號玩菊花玩到忘曬形?#haha#do
今晚又同自閉仔2號插籮油出場吖? gay嗎?
先唔理係咪真
咁多YouTuber都話就算pixel5唔係旗艦係中階係合理 就知一般人唔追cpu性能

有靚外觀, Mon, 相機 呢啲表面野先係令一部機賣得好嘅原因
同埋最重要係夠平
所以3a咁成功就咁解
唔係你估apple做咩要出部平機 學idog講 整cheap自己個brand?

如果佢係比啲用緊678嘅人換 特別係8 咁換咗又好似冇乜分別喎正常唔係會想換下樣咩 11抵屌阿 咁se又點賣得出呢?

se回應返上面幾個point
外觀: decent, 似ip8 起碼係玻璃背
mon: 垃圾720 不解釋
相機: 仲係ip8個鏡
價錢: fit

啲point套用落pixel 4a
外觀: 開窿靚唔靚 睇人 但多數人都會覺得好過se框粗過mon係 outdated?
mon: 1080 oled
相機: 旗艦級著數
價錢: fit
好心你又掛住我就咪𨶙block先啦!仲要講畀其他人你咁柒
本打手預測冇xl
有64 128
放低負皮又唔駁 淫狗is that you?
大家快啲block咗白卡淫啦
買晒兩部就冇問題啦

而家用緊三叔flagship根本冇可能有意慾換iPhone個720 mon
去到2020仲唔改下design其實真係冇乜誠意 本身已經細mon 至少要m額/打窿增加屏佔比
相機閹割night mode已經大打折扣
如果我筆直3000-4000用緊Android都係會pixel4a優先,冇乜動力轉會
cpu 不太緊要
最緊要 ultra wide + 256g
你on9的嗎?無理由由block咗愛嘅人再去提我,咁樣唔係做到人格分裂?
你又唔知駁?
你同自閉仔2號今晚有冇插籮油?
最慘係逼住用膠通嘅垃圾soc
期待Google同Samsung合作嘅產物
4a 應該要落去$199先有吸引力
用咗pixel3xl一段時間,再觀察埋身邊朋友用iphone 11 pro max
感覺上pixel4係比人全面屌打
純粹係pixel3年代ai鏡頭好屈
但ip11promax已經追返晒
唔知pixel5係點,如果無大突破,我應該會轉返去iphone
不能同意更多
Ultra wide 太重要
se行貨
pixel 4a無港行 維修都係麻煩
(其實想買3a , 但一考慮到維修就卻步)
夜拍仍然有Google astrophotography mode 坐陣 iPhone 未贏得晒
但下一部就好難講
價錢差咁多, 好難比較喎
Pixel最大賣點係相機同software
但無行貨,加上好多software features 都係英文為主,個體驗已經扣咗好多分
所以,無信仰無愛嘅真係唔好買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞