[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
有冇人用pixel4XL? 小弟upload唔到圖上連登
你依個網淨係去到2019年 7月
Pixel Ios都更新左啦 有冇最新2020 3月 4月?
Pixel啪啪啪 Pixel啪啪啪
親生仔死忠終於可以大大聲笑柒IPhone喇
https://cf-media.cellebrite.com/wp-content/uploads/2020/03/ReleaseNotes_UFED_7.30_A4.pdf

爆到Pixel 4

大家發完夢啦
只係咁岩佢地用左Touch2,而唔係Physical Analyser來爆部Pixel 2,咁岩爆唔到
[sosad仲要件自閉仔出引戰po

有人咁講wo..
無知一問 點解淨係3a?
而家係pixel 4都crack到? 上面巴打share啲嘢搞到我有啲混亂
其實係extraction, 分幾個層次
如果有加密,by pass到個security先入到去
有部份機係俾人by pass咗
其實只要每個月更新Google個update
密碼set複雜啲
咁安全程度點都會高啲啦下話?
唔知圖案解鎖會唔會好過密碼
利伸:用好複雜嘅圖案
傻鳩嚟
話破到m chip係咪搞撚緊笑
其實我係周庭
April2: 任何淫我屌你老母
April3: 任何淫我屌你老母
原來周庭BB用3a
要買4a了
push
hdjdbdhfidnsbshww
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞