[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
我迴避乜,你問過只乜野?
你都好多迴避無答我?有冇方法唔洗驚被狗逼到自己解鎖部機唔郕俾佢睇…
到底講部電話講到幾安全同我講嘅如何避免被狗睇機有乜關係,咁係咪由個撩我討論嘅人先解答呢?
唔好咁自大好唔好,自閉仔2號
我咪講左你講嗰個問題唔關部電話嘅安全性事囉,你unlock部機但睇唔到野,咁點用助?

我問你啲錢係咪唔擺銀行呀,睇到未呀?
係啊,你明知唔關事,又撩我講嘅?咁你係咪解答我嘅疑慮先?
咁你又講乜pixel唔安全呢?

你未答我呀

你啲錢係咪唔擺銀行呀
我話如果我被狗逼解開部機任佢睇。咁pixel尟係你講嘅方面安全都無用啦!啱嗎?
所以今鋪你先撩我講,係咪先解決我疑慮先呢?
被逼解咁實睇到架咪講左好多次囉
亦都講左呢個同部機嘅安全性無關

咁你答得未?

你啲錢係咪唔擺銀行呀
你解唔到,撩我傾。我唔需要為你搬龍門扯開講其他話題而要交代啲乜 Ok未?

講咁耐 你主張嘅安全都保障唔到香港實際會發生嘅情況。我無理解錯?
咪話唔關電話安全事囉咩解唔到我認呢個問題係無可避免呀

我答左又唔計咁茅架你

快啲答啦

你啲錢係咪唔擺銀行呀
擺去瑞士銀行囉。知道好啦!唔好再問落去

所以今劑你似係搵我啲撩交嗌啦。
個post推得好快
唔係嗰條友自私就唔會咁快…仲要成班賴我
你勁啲 三英戰呂布 你就係呂布
我對佢應戰多啲啫
而其他人似係企係佢後面吠兩聲咁樣。我無你高到咁勁!
佢哋咁樣做,無非又想有理據再開引戰po。我唔想佢兩隻自閉仔得呈咋
我用過哂大細 我覺得3Xl 個手感係好過 4
4 硬係厚左同上重下輕
咁瑞士銀行如果有賊問你攞密碼又點可以阻止佢攞錢呀?
我覺得遇到狗鳩拉機會多過遇到賊嘅機會。我咪講咗咯,我同你答完上一條就完咁。你做乜又想屈我撩交嗌嗰位啊?唔想答你仙嚟影響正常討論咁樣講落去啦!
只要個機會率唔係零都係有機會,咁你快啲講點先可以阻止呀

同埋你話正常討論?人唔笑狗都吠啦
好好笑
唔好再玩啦!今日你成功同我影響呢度正常方論(你帶起先)
你連實際情況覩唔計,都要就嚟搵我撩交嗌,想玩廷長戰等到我講錯一樣野 ? 4月4日兒童節你攞咗威叫算囉
我會一路等你講點阻止架

係你自己喺度將一個唔係電話安全性嘅問題歸究於電話安全性度,連個最基本問題喺邊都唔知,一早叫左你用3310架啦
你咪承認咗你部pixel有幾安全,都保障唔到我遇到狗被狗張逼打開部機嘅情況,而且有幾多黑駭政府基構用用你所講嘅形式去破解你部機?你係007?你係政客?你係名人?

如果擔心出去活動 不如買到3G feature phone算啦!
部機驚人偷去賣好過為呢啲安全話題打飛機

- 完 -

再唔完我真係懷疑你洗版為目的
喺佢嘅被逼解鎖嘅邏輯下,3310一樣唔安全
咁你都答唔到點樣阻止賊有密碼下攞你啲錢啦咁唔通又係間銀行唔安全咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞