[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
andy rubin真係唔知搞乜
二千幾諗上一代架啦,4a平都應該要近三千
你有冇咩要求架?
lm
咁好睇你想唔想用原生android, 三叔嗰個os同原生係兩回事,同埋睇下你想唔想體驗google啲app囉,soc就肯定s9好啲架喇,基本上係贏親生仔
backup咁關cpu快咩事
用開iphone不如用原生android乾淨d爽d
PH3 第一個design 同Pixel 4差唔多
部ph2仲用緊
怕且等Black Friday都out bud
用緊3轉4a諗唔諗得過?
定直接等5?
SoC下,裡面ISP,唔同CPU級別之下處理出嚟都叫有分別
咪玩啦 “之前用過”
買s9好快就冇更新patch update又差幾個月
出咗新android版本 samsung幾隔咁多個月先有得玩
啲人話one ui做得好左好多,但我冇用過
原生android就暫時唔覺有慢嘅問題
https://www.johnlewis.com/google-pixel-4-smartphone-android-5-7-inch-4g-lte-sim-free-64gb/p4776123

£469再回贈£150 即係£319
不過應該要係英國先搞到 回贈要英國銀行戶口
請問有冇巴打知道手機裏面嘅儲存空間,相片和影片嗰度我見圖片嗰部份話我用咗26GB!但係我已經清到得返兩張相。嗰26GB點嚟㗎?
係咪冇得清除㗎?儲存空間已經用咗86%
(用緊3a)
點解追patch update咁緊要?你識得答得好俾人聽未?
Google photos 入面個 trash box 清左未?
清咗都一樣!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞