[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
April9: 任何淫我屌你老母
hiddencore無用架 del左佢啦
SN問題好似最新版Ed fix左 試下更新得唔得
另外SN fail唔會用唔到bank apps架喎 我果陣用Ed 就算SN fail都用到bank apps
依家開始真係唔洗再諗點樣pass safetynet啦
google開大技玩hardware based attestion
除非粒titan m有exploit或者google又rollback撚狗
唔係都冇咩機會pass得番SN
我就不本身冇事 好似0.4.5.5beta+ magisk 20100
裝完最新用唔到

你地係咪用YAHFA?
扮咩,政府任務就真
入手3a用左一個月
暫時覺得最大問題係個mon唔夠光
依家日頭較到最光都係岩岩好
夏天一定唔夠做

其次就軟件問題
明明拍緊片成日一開相機自動彈返去影相而唔係繼續拍片
雖然依家冇得做尖唔洗拍片住

入手第二三日試過冇啦啦疾到飛起不過重開機過就冇問題

儲存空間有啲窄同埋冇得插卡不過買之前己有寫明左

整體上二千幾蚊機黎講己經物超所值
睇下部機捱唔捱到兩年

如果冇咩意外以後應該都繼續用pixel機
香港都比三星同華為攻陷
pixel呢d點會想比佢做起
試下裝canary 4545 應該會pass番
刪番edxposed module
patch 原本4月boot.img (uninstall magisk)
裝呢個magisk manager+magisk canary
https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/dev-magisk-canary-channel-bleeding-edge-t3839337/
再裝番edxposed
係咪咁
係edxposed既canary
小弟不才剩係識戇鳩鳩伸手問人
但我elderdriver github搵唔到canary
係咪去錯地方
err...你入番edxposed manager 上面有3欄
第3個就係canary
跟住down左佢落黎
再用magisk裝番 跟住reboot
再試下pass唔pass到SN
以前用開edxposed installer唔係manager

係條街搞掂咗
但係電話唔識震

你被ban走先,自閉仔2號
你check下magisk到hide左佢未
無錯 中國香港
你繼續自閉犯版規 自閉仔1號
我估佢唔係check SN
我之前行舊版都仲OK
同埋我冇裝XPOSED 嘅話都係開到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞